Fri adgang til alle mødefaciliteter

Besøger du Skanderborg Park i forbindelse med dit næste møde eller konference, tør vi godt garantere, at der er udsigt til succes. Udover at kunne tilbyde nogle lækre, indbydende og lyse konferencelokaler kan vi også stille alle mødefaciliteter til rådighed. Med andre ord – når du holder kurser og konferencer hos os, er du sikker på aldrig at gå ned på udstyr.

Booker du et møde, en konference eller et andet arrangement hos os, lægger vi altid et stort arbejde i at tilrettelægge alt, så det passer til dine ønsker og behov. Vi hjælper dig med at finde det rigtige lokale, den rigtige opstilling og naturligvis også de rette mødefaciliteter, som I får fri adgang til under hele arrangementet.

Stort udvalg af mødefaciliteter

Skanderborg Park er et moderne og professionelt konferencecenter. Derfor har vi også alt i moderne AV-udstyr, så du slipper for selv at skulle tage andet end dit oplæg på en USB-nøgle med. Resten skal vi nok sørge for.

I hvert konferencelokale er alle mødefaciliteter tilgængelige for dig og de andre deltagere. Det inkluderer blandt andet whiteboards, flipovers, computere samt andre konferencefaciliteter. Vi sørger naturligvis for at sætte alle mødefaciliteter op. Når du ankommer, vil du også blive mødt af en av-tekniker, der sikrer sig, at alt spiller. Skulle du mod forventning opleve udfordringer med dine mødefaciliteter undervejs, skal du bare ringe til receptionen – så sender de en av-tekniker i din retning.

Hvad end du skal holde et møde eller et heldagsarrangement, er det vigtigt at kunne komme ud, strække benene og trække noget frisk luft. Skanderborg Park ligger i flotte omgivelser med udsigt til både skov og sø, så der er rig mulighed for at tage en hurtig pause udenfor, arrangere end walk’n’talk eller andre aktiviteter i forbindelse med din konference eller møde.

Vi hjælper dig med planlægning og valg af mødefaciliteter

Hos Skanderborg Park er dit vellykkede møde vores succes – derfor står vi altid klar til at hjælpe dig i den rette retning. Har du brug for hjælp til planlægning eller valg af de korrekte mødefaciliteter, kan du altid få personlig rådgivning fra en af vores professionelle og uddannede meetovators i vores kursuscenter.

Vil du høre mere om dine muligheder og vores mødefaciliteter, er du altid velkommen til at skrive til os på reception@skanderborgpark.dk eller ringe til os på 89 93 33 10.