Sov godt på dit favoritværelse

Rul ned

Oversigt over værelser

Man kommer ikke sovende til succes, men en god nats søvn hjælper.

Vi har 73 lyse, moderne indrettede værelser, hvor vi gør alt for, at vores gæster skal føle sig hjemme. Flere af vores værelser har kig til grønne omgivelser og Skanderborg Sø.

Vi tilbyder desuden en pudemenu, så der er mulighed for at vælge lige netop den type hovedpude, der giver dig den bedste komfort. Hvis du hellere vil have en anden pude end den, der er på værelset ved ankomsten, så kontakter du blot receptionen. Så kommer vi med den pude, du foretrækker.

En overnatning inkluderer

  • Morgenbuffet med stort varieret udvalg
  • TV, gratis wifi og safebox på værelset
  • Økologisk fairtrade shampoo, sæbe og bodylotion
  • Kaffe og te – som kan nydes på værelset
  • Pudemenu (vælg din egen pude)

Enkeltværelse med udsigt

Ønsker du et nyrenoveret enkeltværelse med udsigt til grønne omgivelser og Skanderborg Sø, så er dette værelse det helt rette valg. Værelset indeholder en enkeltseng, som måler måler 1.05 x 2.10 m, et skrivebord, lænestol og TV med mulighed for streaming.

Det er muligt at få en ekstra opredning på værelset, hvor prisen vil være den samme som et lille dobbeltværelse. Kontakt receptionen hvis dette ønskes.

Book nu

Superior businessværelse

Book vores populære superior businessværelse, hvor du fra flere af værelserne har egen udgang til hyggeligt gårdmiljø og et stort badeværelse. Værelset er nyrenoveret og indrettet i moderne og elegant stil – blandt andet med et ovenlysvindue, som giver et skønt lysindfald.

På værelset er en ekstra stor seng, som måler 2×90 x 2,10 m, et skrivebord og lænestol.

Book nu

Businessværelse

Vores businessværelser er rummelige, komfortable og veludstyrede. Med en ekstra stor dobbeltseng, som måler 2×90 x 2,10 m, skrivebord og lænestol er dette værelse perfekt til forretningsrejsende, der ønsker god plads.

Dette er vores største værelse, så har du flere overnatninger, er dette værelse et godt valg. Her er desuden plads til opredning, som kan bookes gennem receptionen inden ankomst.

Værelset er nyrenoveret og flere af værelserne har egen udgang til hyggeligt gårdmiljø.

Book nu

Dobbeltværelse

Vores dobbeltværelser er et godt valg for en god nats søvn. Sov komfortabelt i en stor seng med masser af plads til at opbevare dine ting i garderoben og skufferne. Hvert værelse er udstyret med en lænestol og et skrivebord, så du kan arbejde, mens du hviler dig. Sengen måler 2×90 x 210.

Ønsker du udsigt til park og sø, kan dette værelse bookes med udsigt.

Book nu

Grand lit dobbeltværelse

Hyggeligt mindre værelse med en seng på 1.50x 2.10 m, som står op ad væggen til den ene side. Værelset er indrettet i samme enkle og elegante stil som resten af hotellet. Vores grand lit dobbeltværelse er ideelt for dem, der ønsker at sove alene i en dobbeltseng, da sengen her er mindre end vores andre dobbeltsenge.

Her kan du få en god nats søvn med eget badeværelse og klædeskab. Du kan også arbejde på din bærbare computer ved hjælp af det gratis Wi-Fi og nyde en generøs morgenbuffet.

Book nu

Har du spørgsmål til værelsestype?

Send mail