Vi søger i øjeblikket

Tjenerelev

Tjener

 

Selv om vi ikke lige har den stilling ledig du drømmer om, så er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til vores HR-afdeling på hr@finansudd.dk

Nærvær, gode relationer & detaljer

Skanderborg Park er et professionelt konferencehotel, som på et fundament af høj, faglig viden, stolthed, teamspirit, fantastiske produkter, og ikke mindst gode relationer til de mange gæster, har sat omsætningsrekord 4 år i træk!

Vi er specialister i afvikling af kurser og konferencer, vi er feinschmeckere, når det drejer sig om fester og vi er eksperter når det handler om at få folk til at føle sig velkomne.

Men først og fremmest er vi helt nede på jorden og serverer vores ydelser i de skønneste rammer: et lækkert smagfuldt indrettet hotel, placeret i egen park på toppen af Skanderborg – og med udsigt over Skanderborg Sø.

Virksomheden er ejet af Finanssektorens Uddannelsescenter, men hotellet er en selvstændig enhed med mange stolte traditioner, og vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Vi lægger stor vægt på detaljer og nærvær og går gerne forrest når det drejer sig om udvikling.

Følg #skanderborgpark på Instagram