Ledige stillinger

Vi søger i øjeblikket

Reception

Konference- og receptionschef

Natportierafløser til weekender – send kort ansøgning til HR@finansudd.dk

Restaurant

Overtjener 

Afløsere til restauranten – fleksible tider. Send kort ansøgning og evt. CV til Restaurantchef René Birk Salomonsson på rbi@skanderborgpark.dk

Køkken

Gastronom

Bager/konditor

Køkkenmedhjælpere – fleksible tider. Send kort ansøgning og evt. CV til vores HR-afdeling på HR@finansudd.dk

Ejendom

Servicetekniker 

 

 

Har vi ikke i øjeblikket det du søger, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til vores HR-afdeling på hr@finansudd.dk

Nærvær, gode relationer & detaljer

Skanderborg Park er et professionelt konferencehotel og konferencecenter, som på et fundament af høj, faglig viden, stolthed, teamspirit, fantastiske produkter, og ikke mindst gode relationer til de mange gæster, har sat omsætningsrekord flere år i træk!

Men først og fremmest er vi helt nede på jorden og serverer vores ydelser i de skønneste rammer: et lækkert smagfuldt indrettet hotel, placeret i egen park på toppen af Skanderborg – og med udsigt over Skanderborg Sø.

Vores motto er gennemført lækkerhed, og det sætter vi en ære i at efterleve.

Virksomheden er ejet af Finanssektorens Uddannelsescenter, men hotellet er en selvstændig enhed med mange stolte traditioner, og vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Vi lægger stor vægt på detaljer og nærvær og går gerne forrest når det drejer sig om udvikling.

Følg #skanderborgpark på Instagram