Nyd en skøn middag eller en udsøgt frokost i vores restaurant, som har udsigt til parken og Skanderborg Sø. Alt er lavet fra bunden af vores kokke, bager og konditor, som altid arbejder med årstidens friske råvarer. Restauranten kan rumme op til 90 personer indendørs, og i sommermånederne forlænges restauranten med vores store udendørsterrasse.
Glæd dig til en gastronomisk oplevelse på Skanderborg Park.
Restauranten er åben for gæster, der overnatter på hotellet.
Ønsker I at spise frokost, er det muligt på hverdage kl. 12.00, hvor der serveres frokostbuffet. Om aftenen er restauranten åben mandag til torsdag fra kl. 18.00-21.00.
Bordbestilling er nødvendig og kan ske i receptionen eller på telefon 89 93 33 10.
Smag og udseende er nøgleord for de serveringer, du bliver præsenteret for i vores restaurant til frokost. Alt er anrettet i mindre serveringer, og samspillet imellem serveringerne er særdeles gennemtænkt.
Tallerkenen kan bestå af fisk, grønt, kød, brød og noget til den søde tand. To dage om ugen er vores frokostbuffet kødfri og vil bestå af et spændende udvalg af vegetariske retter.
Hver uge sammensætter vi spændende retter til ugens aftensmenu. Menuerne er sammensat af nøje udvalgte friske råvarer, der matcher den sæson, vi befinder os i.
Vi tilbyder begrænset udvalg på ala carte kortet, som du selv mikser og matcher.
Vi har et stort udvalg af vine fra hele verden, og vores vinkort ændrer sig hele tiden, så du altid kan være sikker på at finde noget nyt.
Vores professionelle tjenere er dedikeret til at hjælpe dig med at finde præcis det, du har lyst til. Og hvis der er noget på vores menu, der ikke passer til dine smagsløg, skal du bare sige til – så finder vi noget andet til dig!
Nyd vores lækre morgenbuffet med et stort varieret udvalg – herunder hjemmebagt brød fra eget bageri, chiagrød, æg & bacon, lækre oste, frisk frugt, kage, forskellige slags juice samt kaffe og te.
Morgenbuffeten er inkluderet i en overnatning, men kan også tilkøbes i forbindelse med et møde eller en konference.
Morgenmaden serveres:
Hverdage kl. 7.00-9.00
Lørdag kl. 7.00-10.00
Søndag kl. 8.00-11.00
Køkkenchef Martin Skov Nielsen og hans team henter stor inspiration i det ny nordiske køkken. De tager udgangspunkt i vores fantastiske natur og har fokus på lokale producenter og friske lokale råvarer.
De finder desuden inspiration i det astiske, spanske, italienske og franske køkken. Som Martin beskriver det, så er det køkkener med et stort håndværk, der har lagt navn til datidens kogekunst, men som vi stadig lader os inspirere af i nutidens madlavning.
På Skanderborg Park lægger vi stort fokus på bæredygtighed og økologi, og vi har det økologiske bronzemærke på baggrund af økologiske råvarer og drikkevarer.
På Skanderborg Park har vi vores helt eget bageri, hvor vores dygtige bager og konditor Rasmus og hans team hver uge tryller lækkert brød, kager og skønne desserter frem til vores gæster. Brød og kager er lavet fra bunden og serveres nybagt hver dag.
Rasmus og hans team har sans for detaljen og det visuelle, så alle kager og desserter er både en fryd for øjet og for ganen.
Vores servicemindede tjenerteam står klar i alle døgnets vågne timer:
Anette servicerer konferencegæsterne med frisk kaffe og kold vand i konferencelokalerne. Kiri tager hånd om morgenmadsholdet, og Philippe har overblikket over vores frokost.
Er du her om aftenen eller til en fest, er der gode muligheder for, at du møder vores assisterende restaurantchef, der både hverdag og fest står klar med aftenholdet.