Møder og Konferencer

Vi tør godt sige, at vi er et af landets allerbedste konferencecentre. For i de sidste 10 år er vi sluttet i Top fem, når årets konferencecenter kåres.

Fantastisk placering til møder og konferencer

Der er mange gode grunde til at placere sine kurser og konferencer hos os på Skanderborg Park. Stedet i sig selv er i en klasse for sig. Et smukt og moderne 4-stjernet konferencecenter på toppen af Skanderborg med udsigt til sø og skov. Og samtidigt centralt placeret i Jyllands hjerte med under en halv times kørsel til byer som Aarhus, Silkeborg, Randers, Horsens og Vejle.

Men først og fremmest så har vi mere end 50 års erfaring med afvikling af kurser og konferencer. Erfaring som vi tager med, når vi sammen med dig går i gang med at tilrettelægge dit arrangement.

Vi gør dit arrangement til en success

Måske har du allerede selv gjort dig nogle tanker om, hvordan du godt kunne tænke dig at arrangementet skal forløbe? Hvis ikke, så hjælper vores uddannede og erfarne meetovators med gratis rådgivning. Både om de fysiske rammer og med gode idéer til forskellige værktøjer, metoder eller indslag, der kan være med til at gøre dit arrangement til en endnu større succes.

Vores faciliteter gør det let for dig

Vi kan håndtere alle slags møder lige fra de små, intime teammøder og strategiseminarer og helt op til konferencer med op til 180 deltagere. Alle vores lyse mødelokaler har store vinduer, som giver et godt dagslys og er udstyret med alt i moderne AV-udstyr. Vi skræddersyer lige netop den lokaleløsning, som du har brug for. Det eneste du og dine oplægsholdere skal medbringe er et USB-stick med oplæg. Vi sørger for resten.

Når du booker mødelokaler hos os, så står der altid en tekniker klar til at tage imod dig. Han går ikke, før teknikken er indstillet optimalt, og opstår der problemer undervejs, står den tekniske afdeling klar i kulissen. Med andre ord kan vi forsikre dig om, at der er udsigt til sikker succes, når du besøger Skanderborg Park.

Send forespørgsel
Der er én ting, jeg især vil fremhæve ved Skanderborg Park

Det er jeres evne til at få os gæster til at føle os velkomne. I jeres kundeservice yder I både varme og charme – og samtidig er I fagligt dygtige, så det hele fungerer.

Kim Fogh / Leadership lighthouse
Det er som at komme hjem.

“Jeg holder kurser flere steder og sammenlignet med mange andre steder, så er Skanderborg Park ligesom at komme hjem. Det er lidt som en oase. Der er ro, der er optimale rammer for læring, der er plads til at man kan trække sig tilbage for at reflektere og – ja, så føler man sig bare som en af de særlige gæster. Uanset hvem man er. At maden så oveni er fremragende er bare et dejligt ekstra plus”.

Pernille Bech Hansen, konsulent hos Finanssektorens Uddannelsescenter.
ALTING fungerer ALTID!

“Når jeg, ofte flere gange om måneden, rammer Skanderborg Park, så bliver jeg hver eneste gang mødt af varme, professionalisme og et personale som begejstret siger “Hej Michael”. Jeg ved godt det er en kliche, men det er sgu lidt som at komme hjem… blot er der ryddet op og lavet mad :-)

At ALTING så ALTID fungerer, lige fra teknikken, henover bord/stole opsætninger og til den altid lækre forplejning – betyder at jeg bare kan koncentrere mig om at være foredragsholder/underviser.”

Michael Groser / michaelgroser.dk

Følg #skanderborgpark på Instagram