Møder og konferencer

Er du på udkig efter et konferencecenter til at holde dit næste møde, din konference eller noget helt tredje? Så er Skanderborg Park det oplagte valg. Her får du en fuldendt oplevelse med styr på det hele, lækker forplejning og alle tænkelige mødefaciliteter. Du og dine gæster kan parkere gratis på en af vores 178 brede parkeringspladser, og vi stiller også gratis opladning af el-biler til rådighed.

Vi tør godt sige, at vi er et af landets bedste konferencecentre. For i de sidste 10 år er vi endt i top-fem, når årets konferencecenter skal kåres. Vi har mere end 50 års erfaring med afvikling af kurser, konferencer og andre begivenheder. Erfaring, som vi tager med os, når vi sammen med dig går i gang med at tilrettelægge dit arrangement.

Der er flere gode grunde til at placere dine kurser og møder hos vores konferencecenter. Vi garanterer altid et gennemført og professionelt arrangement i lækre omgivelser – både inde såvel som ude. Skanderborg Park er et 4-stjernet konferencecenter på toppen af Skanderborg, og herfra har du udsigt til både sø og skov samt masser af muligheder for udendørsaktiviteter såvel som afkobling i rolige omgivelser. Indenfor er indretningen holdt enkelt, moderne og roligt. Du finder konferencecentret placeret i Jyllands hjerte med under en halv times kørsel til byer som Aarhus, Silkeborg, Randers, Horsens og Vejle.

Skanderborg Park – et konferencecenter, hvor der er tænkt på alt

Har du allerede gjort dig nogle tanker om, hvordan dit kommende arrangement skal forløbe? Så gør vi alt for at imødekomme dine behov, når dit møde på vores konferencecenter skal løbe af stablen. Hvis ikke, hjælper vores uddannede og erfarne meetovators gerne med gratis rådgivning.

Vores meetovators har stor erfaring med alt lige fra konferencer og møder til kickoffarrangementer og udstillinger. De kan vejlede både i forhold til de fysiske rammer, komme med gode ideer til forskellige værktøjer, metoder eller indslag og meget andet, der kan være med til at gøre dit arrangement hos vores konferencecenter til en succes.

Varer din konference mere end en dag, er du og dine gæster også velkomne til at overnatte på vores lækre hotel.

Vi har mere end 40 års erfaring med afvikling af kurser og konferencer. Erfaring som vi tager med, når vi sammen med dig går i gang med at tilrettelægge dit arrangement.

Et lækkert konferencecenter med alt stillet til rådighed

Det er vigtigt for os, at alt forløber, som det skal på dagen eller gennem hele konferencen, hvis den løber over flere dage. Derfor gør vi en dyd ud af at tilrettelægge et gnidningsfrit forløb, hvor du og dine deltagere ikke kommer til at mangle noget. Vi råder over mange forskellige konferencelokaler, så uanset om du skal holde et møde med få deltagere eller leder efter et konferencecenter med plads til op til 180 deltagere, kan du vælge Skanderborg Park.

Alle lokalerne i vores konferencecenter er lyse, og store vinduer sikrer et fantastisk lysindfald. Hvert rum er ydermere udstyret med alt i moderne AV-udstyr – herunder whiteboards og computere, så alt du skal gøre er at medbringe et USB-stick med dit oplæg på. Vi sørger for resten. Vores mange forskelligartede lokaler og de tilhørende faciliter og udstyr kan også snildt anvendes til kurser, hvorfor mange af vores gæster også anvender os som kursuscenter.

Når du booker et arrangement hos vores konferencecenter, vil der altid stå en tekniker klar til at tage imod dig. Teknikeren vil hjælpe dig med at indstille alt optimalt inden arrangementets begyndelse. Skulle du opleve udfordringer med teknikken undervejs, står vores tekniske afdeling altid klar i kulissen. Så mangler du et lækkert og inspirerende kursuscenter i Skanderborg, er vores konferencecenter det oplagte valg. Vi kan nemlig forsikre dig om, at der udsigt til sikker succes, når du besøger Skanderborg Park.

Send forespørgsel
Det er som at komme hjem.

“Jeg holder kurser flere steder og sammenlignet med mange andre steder, så er Skanderborg Park ligesom at komme hjem. Det er lidt som en oase. Der er ro, der er optimale rammer for læring, der er plads til at man kan trække sig tilbage for at reflektere og – ja, så føler man sig bare som en af de særlige gæster. Uanset hvem man er. At maden så oveni er fremragende er bare et dejligt ekstra plus”.

Pernille Bech Hansen, konsulent hos Finanssektorens Uddannelsescenter.
ALTING fungerer ALTID!

“Når jeg, ofte flere gange om måneden, rammer Skanderborg Park, så bliver jeg hver eneste gang mødt af varme, professionalisme og et personale som begejstret siger “Hej Michael”. Jeg ved godt det er en kliche, men det er sgu lidt som at komme hjem… blot er der ryddet op og lavet mad :-)

At ALTING så ALTID fungerer, lige fra teknikken, henover bord/stole opsætninger og til den altid lækre forplejning – betyder at jeg bare kan koncentrere mig om at være foredragsholder/underviser.”

Michael Groser / michaelgroser.dk

Følg #skanderborgpark på Instagram