Velkommen til skønne oplevelser

Rul ned

4-stjernet hotel med unikke grønne omgivelser

På Skanderborg Park har vi mere end 50 års erfaring i afholdelse af møder, konferencer, selskaber og events. Det sikrer jer den absolut bedste rådgivning og afholdelse af jeres arrangementer. Vores referencer tæller alt fra helikopterlanding og vielse i vores smukke park til koordinering af mange konferencer samtidig.

Vi har endnu ikke mødt et ønske, som vi ikke kunne opfylde – så spørg os gerne om netop jeres ønsker og behov.

Møder og konferencer

Der findes mange gode grunde til at afholde jeres møder, kurser og konferencer hos os. Vi er et anerkendt konferencecenter med mange års erfaring i afvikling af møder og konferencer, og vi er kendt for vores lækre forplejning og moderne mødefaciliteter. 

Så læn jer trygt tilbage og nyd et gennemført arrangement i skønne omgivelser. 

Læs mere

Unikke grønne omgivelser

Vi er stolte af vores smukke grønne omgivelser, som vores gæster nyder godt af hele året. Den store park indbyder til afslappende gåture, skoven skaber på alle årstider et malerisk farvespil, og udsigten over Skanderborg Sø kan tage pusten fra de fleste.

Skanderborg Park og vores omgivelser emmer af ro og idyl, og vi vil klart anbefale, at du selv kommer og oplever stemningen.

Selskaber og fest

På Skanderborg Park er alle forudsætninger for en gennemført fest til stede: Smukke grønne omgivelser, lyse lokaler, et køkken i særklasse og mulighed for overnatning i moderne værelser. Lad os klare alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om at nyde dagen og samværet med dine gæster.

Læs mere

Overnatning

Vi gør os umage ved hvert ophold og bestræber os altid på at byde dig velkommen i skønne, rolige omgivelser. Når du bor hos os, får du fri adgang til blandt andet motionsrum, udendørs padelbane og opholdsrum, hvor du fx kan nyde et spil billard, dart og bordtennis. Når sulten melder sig, har vi en skøn restaurant, der tilbyder særdeles veltilberedt mad.

Læs mere

Events og arrangementer

Vi elsker at forkæle vores gæster med gode oplevelser – så simpelt er det. Derfor udvikler vi løbende nye arrangementer, hvor mad og drikke, god stemning og sublim service går hånd i hånd med den gode oplevelse. Følg løbende med i vores kommende arrangementer og køb billetter, så du sikrer dig en plads til vores næste arrangement. 

Læs mere

Restaurant

Nyd en skøn middag eller en udsøgt frokost i vores restaurant, som har udsigt til grønne omgivelser. Alt er lavet fra bunden er vores kokke, bager og konditor, som altid arbejder med årstidens friske råvarer. Køkkenet henter stor inspiration i det franske og italienske køkken, men har naturligvis også plads til danske klassikere.

Restauranten er forbeholdt vores boende gæster.

Læs mere

Nemt og bekvemt

Hos os behøver du ikke at spekulere over, om du kan få en parkeringsplads, om det er nemt at komme hertil fra motorvejen, om du kan få noget ordentligt at spise eller en god nattesøvn. Vi tilbyder nemlig både fri parkering, opladning af elbiler, en lækker restaurant og meget mere.

Læs mere

Har du spørgsmål til os?

Kontakt os her