Møde og konference 

Vi er et anerkendt 4-stjernet konferencecenter med udsigt til både sø og skov og med mere end 50 års erfaring i afvikling af møder og konferencer. Derfor er I garanteret et gennemført arrangement toppet med god forplejning og moderne mødefaciliteter – bl.a. hybridmøde og streaming-faciliteter. 

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak, så vi kan høre til jeres mødeformål og hjælpe jer med at sammensætte et program, der imødekommer jeres ønskede udbytte for dagen. 

 

Stort udvalg af lokaler

Vi tilbyder både store og små mødelokaler med gode mødefaciliteter – bl.a. streaming og hybridløsninger. De største lokaler har plads til 150 personer.

Læs mere

Bordopstilling

Vores lokaler kan indrettes på flere måder. Se eksempler her og tal med vores konferencekoordinator om hvilken løsning, der matcher jer bedst.

Læs mere

Pakker og priser

Overvejer I at holde jeres næste møde, kursus eller konference på Skanderborg Park? Se pakker og priser på henholdsvis dags- og aftenmøde samt konferencedøgn.

Læs mere

Teambuilding og aktiviteter

Vi har et stort udvalg af teambuilding og pauseaktiviteter. Kombiner fx et møde eller en konference med en aktiv pause, som både er sjov og styrker samarbejdet.

Læs mere

En restaurant i særklasse

Glæd jer til en velfortjent middag i vores skønne og rummelige restaurant, hvor både frokost- og aftenmenu hver uge er nøje sammensat af vores dygtige køkkenteam.

Læs mere

Overnatning

Vi har 73 lyse og moderne værelser. Vælg mellem enkelt-, dobbelt- eller businessværelse – mange af dem med udsigt til grønne omgivelser.

Læs mere

Send os en forespørgsel

Overvejer I at holde jeres næste møde eller konference på Skanderborg Park?

Udfyld formularen og send os en ganske uforpligtende forespørgsel – så vender vi tilbage med et tilbud indenfor 24 timer på hverdage. 

møde og konference