Relevant information om dit ophold

Rul ned

Alt det praktiske

Vi har samlet alt praktisk information, så du nemt og overskueligt kan finde svar på de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med dit ophold her på hotellet. Skulle du have spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her på siden, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores reception på reception@skanderborgpark.dk eller telefon 89 93 33 10.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Skanderborg Park og håber, at du vil nyde dit ophold.

Reception og check-in

  • Vores reception er døgnbemandet mandag til lørdag. Søndag frem til kl. 13
  • Check-in fra kl. 14 mandag til lørdag
  • Check-ud senest kl. 10 mandag til lørdag. Søndag senest kl. 11

Restaurant og bordbooking

Restauranten er åben for vores gæster mandag til torsdag frem til kl. 21.30. Ønsker I at spise frokost eller aftensmad i restauranten, skal der bookes bord i receptionen.

Morgenbuffeten er inkluderet i opholdet og serveres:
Hverdage kl. 7-9
Lørdag kl. 7-10
Søndag kl. 8-11

Besøger du os i forbindelse med et møde eller en konference, får du besked af din virksomhed, hvornår og hvor I får maden serveret.

Læs mere

Transport og parkering

  • Skanderborg Park ligger placeret blot fem minutters kørsel fra E45
  • Max 45 minutter til Vejle, Silkeborg, Randers og Aarhus
  • 5 minutters kørsel fra Skanderborg station
  • Bus 21 kører fra Skanderborg station og til hotellet (stå af ved Fuglestien)
  • Gåtur fra Skanderborg station og til hotellet tager ca. 30 min (vi anbefaler at gå ad Sølystvej, Oddervej, op igennem skoven ad Skolestien og ned langs bystien, til du når hotellet på højre hånd)
  • Vi har 148 gratis p-pladser til rådighed i størrelse XL
  • Kommer du i elbil, har vi Clever opladere til rådighed

Pudemenu

Hos os får du lov til at vælge lige netop den pude, du foretrækker – og som giver dig den bedste komfort. Vi har  nemlig en “pudemenu” med fire forskellige typer hovedpuder. Hvis du hellere vil have en anden pude end den, der er på værelset ved ankomsten, så kontakter du blot vores reception, som så kommer med den pude, du foretrækker.

Faciliteter

På Skanderborg Park har vi flere aktiviteter, som du kan benytte under dit ophold. Hotellet ligger naturskønt placeret, så vores udearealer byder på mulighed for gåture i egen park og skov samt udendørs petanquebane, padel tennis og tennisbane.

Indendørs har vi hyggelige loungeområder og flere aktiviteter, som du som gæst frit kan benytte –  fx billardrum og motionsrum for de aktive.

Læs mere

Vi glæder os til at se dig

Send mail