Smukke oplevelser og sjove aktiviteter

Rul ned

Faciliteter på Skanderborg Park

På Skanderborg Park har vi flere aktiviteter, som du kan benytte under dit ophold. Hotellet ligger naturskønt placeret, så vores udearealer byder på mulighed for gåture i egen park og skov samt udendørs petanquebane og tennisbane. Indendørs har vi hyggelige loungeområder og flere aktiviteter, som vores gæster frit kan benytte – f.eks. billardrum og motionsrum.

Brug omgivelserne aktivt

Når du besøger os, vil vi anbefale en gåtur i området, så du kan opleve de smukke grønne omgivelser hotellet ligger placeret i. Gå fx en tur rundt i parken, hvor udsigten til skov og Skanderborg Sø kan nydes.

Det er også muligt at bruge vores park til havespil. Vi har flere forskellige spil til rådighed, som kan lånes i receptionen. Herunder kubb, kroket, petanque og stigegolf.

Kontakt receptionen hvis I ønsker at låne et spil.

Udendørs padel og tennis

Få sved på panden og tag et spil tennis på vores egen tennisbane, som ligger placeret lige ved hotellet. Du kan også afprøve den populære sportsgren padel tennis, da vi tilbyder vores gæster, at de kan benytte en udendørs padelbane ved Skanderborg Tenniscenter – som ligger blot 1 km. fra hotellet.

Brug af begge baner er gratis. Der skal blot bookes tid i receptionen. Vi tager dog forbehold for ‘udsolgte’ tider.

Det er desuden muligt at låne ketcher og bolde i receptionen.

Pauseområder

Hotellet har flere komfortable og rolige områder, hvor du kan arbejde, slappe af eller foretage telefonopkald. Der er fri wi-fi til rådighed på hele hotellet for alle vores gæster.

Flere af områderne har udsigt til naturskønne omgivelser, hvor udsigten kan nydes og stemningen på hotellet fornemmes. Ønsker du ro og fordybelse, kan vi anbefale vores ‘røde hule’ i stueetagen.

Motionsrum

I vores motionsrum har du mulighed for at benytte vores løbebånd, romaskine, cross-trainer eller cykel. Vi tilbyder også et mindre udvalg af løsvægte eller du kan benytte vægtskiver med tilhørende vægtstang.

Motionsrummet er åbent døgnet rundt og findes i underetagen. Der er mulighed for sauna, bad og omklædning.

 

 

Billard, dart, bordfodbold og bordtennis

Vi har to billard/pool borde til rådighed i vores billardrum. Her er desuden bænke til tilskuere, og det er muligt at bestille drikkevarer i vores bar, som kan medbringes i billardrummet.

Under trappen ved receptionen kan der spilles bordfodbold, og i rummet bag vores motionsrum kan I tage en omgang bordtennis.

Billard/pool, dart, bordfodbold og bordtennis findes i underetagen.

Atriumgårde

Flere af vores værelser har adgang til hyggelige atriumgårde, som kan benyttes af alle husets gæster året rundt. I sommermånederne er der borde og bænke tilgængelige, og der er mulighed for at benytte omgivelserne og få lidt frisk luft.

Vi glæder os til at se dig

Book nu