Cookie- og personpolitik for Skanderborg Park

Udgiver:

Hjemmesiden ejes og publiceres af:
Skanderborg Park ApS
Skovsvinget 10
8660 Skanderborg
Telefon: +45 89 93 33 10
Email: reception@skanderborgpark.dk

Introduktion:

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger, som bruges til at tilpasse og forbedre vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning). Nederst på siden har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies:

Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies risikerer du, at hjmemesiden ikke fungerer optimalt.

Se samtlige cookie nederst på denne side.

Personoplysninger:

Generelt:

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer, som du selv har givet Skanderborg Park, f.eks. hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sender informationer via en kontaktformular eller foretager et køb via hjemmesiden.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål:

Oplysningerne bruges til at identificere dig for kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller gennemføre en booking.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Nogle data om din brug af websitet videregives i visse tilfælde til tredjeparter, som vi har en databehandleraftale med.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager:

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: reception@skanderborgpark.dk.

Vær opmærksom på, at du i nogle tilfælde ikke vil kunne modtage den forventede service på hjemmesiden, hvis du har trukket dit samtykke for behandling af data tilbage.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Følg #skanderborgpark på Instagram