Selskaber og fest

På Skanderborg Park er alle forudsætninger for en gennemført fest til stede: Smukke grønne omgivelser, lyse lokaler, et køkken i særklasse og mulighed for overnatning i moderne værelser. Hvis du booker til mindst 25 betalende voksne, så klarer vi alt det praktiske, og du kan koncentrere dig om at nyde dagen og samværet med dine gæster.

Vi håber, du har lyst til at holde din næste fest hos os. 

 

Bryllup

Lad Skanderborg Park være rammen om jeres romantiske bryllup. Vi har erfaringerne, omgivelserne og kompetencerne til at skabe det helt perfekte bryllup for netop jer.

Læs mere

Firmafest

Hold jeres firmafest hos os og oplev, hvordan de rette lokaler skaber stemning og plads til fællesskab. Glæd jer til en aften, som jeres medarbejdere vil mindes med begejstring.

Læs mere

Konfirmation

Konfirmationen er en stor dag for mange teenagere. Giv jeres konfirmand en uforglemmelig oplevelse på Skanderborg Park, hvor omgivelser og lækker mad går hånd i hånd.

Læs mere

Julefrokost

Bjældeklang og højt humør. Vi har rammerne til at skabe en gennemført julefrokost for både firmaer, foreninger eller private selskaber.

Læs mere

Øvrige selskaber

Sølvbryllup? Rund fødselsdag eller studenterfest? Der findes mange anledninger til at holde en fest, og vores unikke rammer kan rumme dem alle.

Læs mere

Individuelle ønsker

Vi har mulighed for at afholde alle typer selskaber og fester. Kontakt os for en snak – så finder vi sammen den helt rigtige løsning for jer.

Læs mere

Send os en forespørgsel 

Overvejer I at holde jeres næste fest eller sammenkomst på Skanderborg Park?

Udfyld formularen og send os en ganske uforpligtende forespørgsel – så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Selskaber