Konfirmation

Konfirmationen er en af de fester, man altid husker. På Skanderborg Park er vi klar til at give din konfirmand eller konfirmandinde en uforglemmelig dag. Uanset om I ønsker “et klassisk selskab” eller en temafest.

I vores restaurant er mottoet, at jeres ønsker er vores udfordring. Så vi er klar til sammen med jer at finde frem til lige netop den menu, som konfirmanden foretrækker. Ligesom vores dygtige personale er klar med rådgivning om, hvilke vine der passer til.

Vores køkken er i det hele taget i en klasse for sig. Alt bliver tilberedt fra bunden og af årstidens bedste råvarer – kød, vildt, fisk, frugt, bær og grøntsager – alt sammen fra nøje udvalgte leverandører, som vi har stor tillid til. Festmåltidet tilrettelægges nøje, og vi gør os altid stor umage med forberedelserne. For vi ved, at en fantastisk, vellykket middag er nøglen til den gode fest.

Vi har selskabslokaler i flere størrelser, og sammen med jer finder vi det lokale, der passer lige netop til jeres antal gæster og til den bordopstilling, som I foretrækker. Har I særlige ønsker til borddækningen, finder vi ud af det, ligesom vi også gerne hjælper med forskellige forslag til inspiration. På den store dag sørger vi naturligvis for alt det praktiske, så I kan koncentrere jer om festen, gæsterne og ikke mindst konfirmanden.

Konfirmations menu 2022

Følg #skanderborgpark på Instagram