Giv jeres konfirmand en uforglemmelig oplevelse

Rul ned

Konfirmation i skønne omgivelser

Skanderborg Parks beliggenhed er uovertruffen til din konfirmationsfest. Parken og de smukke grønne omgivelser, skønne faciliteter både ude og inde samt eget køkken og tjenerhold, der kreerer og serverer mad i særklasse. Vores dygtige personale vil rådgive dig om, hvilke vine der passer til menuen, så du kan læne dig tilbage og nyde selskabet med venner og familie. Vi garanterer, at der er sørget for det hele.

Køkken i særklasse

Festmåltidet tilrettelægges nøje, og vi gør os altid stor umage med forberedelserne. Vores team af dygtige kokke og tjenere sørger for, at I vil blive forkælet med lækker mad og god service i løbet af hele dagen. Maden består naturligvis af årstidens bedste råvarer – kød, vildt, fisk, frugt, bær og grøntsager – alt sammen fra nøje udvalgte leverandører.

Vi har desuden et stort udvalg af økologiske vine, øl og sodavand, og vi er naturligvis klar med rådgivning om, hvad der skal serveres alt efter menuen.

Moderne og lyse lokaler

Vi har selskabslokaler i flere størrelser, og sammen med jer finder vi det lokale, der passer lige netop til jeres antal gæster og den bordopstilling, I foretrækker. Har I særlige ønsker til borddækningen, finder vi ud af det, ligesom vi også gerne hjælper med forskellige forslag til inspiration. På den store dag sørger vi naturligvis for alt det praktiske, så I kan koncentrere jer om festen, gæsterne og ikke mindst konfirmanden.

Flere aktiviteter – både ude og inde

På Skanderborg Park er der plads til både store og små. Vores store grønne udearealer indbyder til spil og leg, og vi har flere udendørs spil til rådighed, som I kan låne i løbet af dagen – herunder stigegolf, petanque og fodbolde.

Indendørs har vi bordfodbold, bordtennis og diverse brætspil, som kan lånes i receptionen.

Overnatning

Vi har 73 værelser til rådighed – herunder både dobbelt- og enkeltværelser, hvor flere har udkig til grønne omgivelser. Ønsker I eller jeres gæster at overnatte efter festen, er der mulighed for at booke et værelse til en særlig god pris.

Dagen derpå er der lækker morgenmad til de overnattende gæster.

Samlet pakkepris:

Konfirmation

Varighed 6,5 time
Prisen er pr. kuvert

Velkomstdrink

3-retters buffet

Kaffe og te med sødt

Kr. 675, -
Læs mere

Send os en forespørgsel

Overvejer I at holde konfirmation på Skanderborg Park?

Udfyld formularen og send os en ganske uforpligtende forespørgsel – så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Selskaber