Øvrige selskaber

Hvis du skaffer gæsterne til festen, så sørger vi for, at den bliver en succes.

Sølvbryllup? Rund fødselsdag? Jubilæum eller studenterfest? Der findes mange gode anledninger til at holde en fest. Og næsten lige så mange gode grunde til, at du skal holde din fest hos os. Uanset om det skal være den højtidelig middag eller den mere uformelle reception.

Først er der de fantastiske rammer i den stille, ugenerede park på toppen af Skanderborg – med udsigt over søen. Dernæst kommer vores restaurant, hvor køkkenchefen og hans hold altid leverer mad i absolut topklasse. Faktisk skal du blot sørge for, at sende invitationer ud til dem, som du gerne vil feste med.

Vores veluddannede og topprofessionelle personale tager hånd om dig og dine gæster lige fra det første planlægningsmøde, hvor vi står parat til at rådgive dig om menu, vine, lokalevalg og borddækning. I vores restaurant er mottoet, at det er din fantasi, der sætter vores grænser.

Så lad os klare alt det praktiske. Så kan du koncentrere dig 100 procent om at nyde dagen – og samværet med dine gæster.

Barnedåb: 

Barnedåben er en markering af et nyt livs begyndelse. Æresgæsten får sjældent meget ud af festen, ja faktisk er det jo oftest ideelt, hvis han eller hun sover det meste af tiden. Men for gæsterne er det ofte en dag man husker.

Lad Skanderborg Park være den perfekte, rolige ramme om jeres barnedåb. Når I i samarbejde med vores restaurantchef har valgt menuen og pynten til bordene, så klarer vi resten, så I kan bruge tiden på “den lille nye” – og være der for jeres gæster når den store dag kommer. Vi har en “dåbspakke med det hele” som I kan tage udgangspunkt i så vi får tilpasset dagen helt efter jeres ønsker og behov.

Vi har festlokaler i flere størrelser, og sammen med jer finder vi det lokale, der passer lige netop til jeres antal gæster og til den bordopstilling, som I foretrækker. Har I særlige ønsker til borddækningen, finder vi ud af det, ligesom vi også gerne hjælper med forskellige forslag til inspiration.

Mindehøjtidelighed

En sammenkomst efter begravelsen eller bisættelsen kan være en god afslutning på en hård dag. Det kan være svært at finde overskud til at arrangere noget midt i sorgen og det er vi naturligvis gerne behjælpelige med. Kontakt os, så  hjælper vi med at lave en plan og står for alt det praktiske.

Lad Skanderborg Parks rolige atmosfære danne rammen om jeres sidste afsked med jeres kære. Vi har lokaler i alle størrelser uanset om I kommer få eller mange – og sikrer, at I får et lokale for jer selv, så der er plads til både at græde og grine uden forstyrrelser

 

Luksusbrunch

Selskabsoplevelser

Det er som at komme hjem.

“Jeg holder kurser flere steder og sammenlignet med mange andre steder, så er Skanderborg Park ligesom at komme hjem. Det er lidt som en oase. Der er ro, der er optimale rammer for læring, der er plads til at man kan trække sig tilbage for at reflektere og – ja, så føler man sig bare som en af de særlige gæster. Uanset hvem man er. At maden så oveni er fremragende er bare et dejligt ekstra plus”.

Pernille Bech Hansen, konsulent hos Finanssektorens Uddannelsescenter.
ALTING fungerer ALTID!

“Når jeg, ofte flere gange om måneden, rammer Skanderborg Park, så bliver jeg hver eneste gang mødt af varme, professionalisme og et personale som begejstret siger “Hej Michael”. Jeg ved godt det er en kliche, men det er sgu lidt som at komme hjem… blot er der ryddet op og lavet mad :-)

At ALTING så ALTID fungerer, lige fra teknikken, henover bord/stole opsætninger og til den altid lækre forplejning – betyder at jeg bare kan koncentrere mig om at være foredragsholder/underviser.”

Michael Groser / michaelgroser.dk

Følg #skanderborgpark på Instagram