Konferencelokaler

Hvad end du skal holde et enkelt møde, planlægge en stor konference eller noget helt tredje, er der altid noget inspirerende ved at komme til et nyt sted. En dag ude af kontoret og nye behagelige rammer er således en god forudsætning for et givtigt arrangement – og det er du garanteret hos Skanderborg Park.

Vi har store såvel som små mødelokaler og konferencelokaler til rådighed, så hvad end du planlægger et mindre arrangement eller en stor konference for mange deltagende, kan det uden tvivl lade sig gøre. I vores største konferencerum er der plads til helt op til 180 mennesker.

Herunder kan du gå på opdagelse i vores forskellige konferencelokaler. Vil du læse mere om de enkelte konferencelokaler, skal du blot trykke på billedet, og så vil du blive ledt ind til en masse relevante informationer. Her kan du blandt andet læse mere om muligheder for indretning af lokalet, udsigten samt hvor mange mennesker det er egnet til.

Lokale 007

Ideelt mødelokale til 10 personer og direkte adgang til det fri.

Vores konferencelokaler indeholder alle faciliteter

Alle lokaler er indrettet lækkert og enkelt, og store vinduer giver masser af dagslys. Herfra har du udsigt til vores flotte park, skov eller sø, alt efter hvilket lokale du vælger. Alle vores udendørsarealer er til fri afbenyttelse, så har du brug for at lave en aktivitet udenfor, eller skal dine gæster have mulighed for at trække frisk luft og koble af inden næste møde, er der rig mulighed for det i de smukkeste omgivelser.

Vi gør en dyd ud af at gøre det så nemt og bekvemt for dig som muligt at afholde store såvel som små arrangementer i vores konferencelokaler. Alle konferencelokaler er således udstyret med alle tænkelige mødefaciliteter. Har du bare dit oplæg med på en USB-stick, kan vi stille alt andet til rådighed. Når du møder ind, vil du også blive taget imod af en tekniker, der hjælper dig med at få alt op at køre inden mødets eller konferencens start.

 

Hold dit næste møde i Skanderborg Parks konferencelokaler

Er du på udkig efter et lækkert og indbydende konferencecenter, er Skanderborg Park det oplagte valg. Vi sørger for de perfekte konferencelokaler samt rammer til fordybning og arbejde både i store såvel som små grupper. Derudover er vi meget fleksible. Hvad end du ønsker et morgenmøde, et eftermiddagsmøde, eller skal du holde et heldagsarrangement eller en konference, der varer flere dage, kan vi imødekomme dine ønsker.

Vil du høre mere om vores konferencelokaler, og hvad vi kan tilbyde dig, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 89 93 33 10 eller sende os en mail på reception@skanderborgpark.dk.

Følg #skanderborgpark på Instagram