Julefrokost på Skanderborg Park

Ved juletid fortjener vi alle lidt ekstra forkælelse, og i november og december er vi klar med rammer og indhold til en lækker julefrokost for firmaer, foreninger og private, der blot skal have det lidt godt.

Vores køkken har sammensat en julebuffet, der blæser nissehuerne af jer. En blanding af kendte juleklassikere og nyfortolkninger af samme. Alt sammen tilberedt helt fra bunden, naturligvis.

Duftene herfra får hele hotellet til at emme af jul. Gangene vil naturligvis være smukt pyntet og vi garanterer øjeblikkelig julestemning fra I træder ind af dørene.

Vi glæder os til at forkæle jer til en julefrokost, I sent glemmer.

Minimum antal gæster: 20 personer

Se menu og priser

Vælg menuen og book plads

Kontakt receptionen på 89 93 33 10 for at booke eller høre lidt mere om mulighederne til julefrokosten, så vi kan skræddersy en løsning, der passer til lige netop til dit arrangement.

Kontakt
Det er som at komme hjem.

“Jeg holder kurser flere steder og sammenlignet med mange andre steder, så er Skanderborg Park ligesom at komme hjem. Det er lidt som en oase. Der er ro, der er optimale rammer for læring, der er plads til at man kan trække sig tilbage for at reflektere og – ja, så føler man sig bare som en af de særlige gæster. Uanset hvem man er. At maden så oveni er fremragende er bare et dejligt ekstra plus”.

Pernille Bech Hansen, konsulent hos Finanssektorens Uddannelsescenter.
ALTING fungerer ALTID!

“Når jeg, ofte flere gange om måneden, rammer Skanderborg Park, så bliver jeg hver eneste gang mødt af varme, professionalisme og et personale som begejstret siger “Hej Michael”. Jeg ved godt det er en kliche, men det er sgu lidt som at komme hjem… blot er der ryddet op og lavet mad :-)

At ALTING så ALTID fungerer, lige fra teknikken, henover bord/stole opsætninger og til den altid lækre forplejning – betyder at jeg bare kan koncentrere mig om at være foredragsholder/underviser.”

Michael Groser / michaelgroser.dk

Følg #skanderborgpark på Instagram