Golfophold

Der er masser af skønne golfbaner i Østjylland!

Spil Skanderborg Golfklubs bane, en af de smukkeste baner i Danmark med formidable udsigter og udfordringer i det kuperede terræn.  Silkeborg Ry Golfklubs udfordrende bane ved Kildebjerg, Himmelbjerg Golfs kuperede bane, den gamle, klassiske bane ved Moesgaard eller måske Lyngbygårds bane, der er tegnet med hjælp fra Thomas Bjørn?

På en halv time eller derunder kan I fra Hotel Skanderborg Park nå flere end ti forskellige baner.

Fra uge 27 til og med uge 30 kan I overnatte i skønne, rolige omgivelser for

 695,- per person

inklusiv morgenmad og 1 x greenfee til Skanderborg Golfklub.

Skal det være et ophold inkl. en lækker 2 retters menu i vores dejlige restaurant er prisen blot

895,- pr. person

I øvrige perioder er prisen 775,- inkl. morgenmad og 1 x greenfee. Og med 2 retters middag koster det blot 995,- pr. pers.

Bestil dit ophold ved at kontakte vores reception på reception@skanderborgpark.dk eller ring på 8993 3310

KONTAKT OS

Golfophold i dejlige Skanderborg

Der er bare noget skønt ved at bruge sin sommerferie på greenen. Skanderborg Park tilbyder forskellige tilbud på golfophold til dig, der elsker at spille golf.

 

Skanderborg Park tilbyder golfophold med mange muligheder

Hos Skanderborg Park sætter vi en stolthed i at skabe mindeværdige golfoplevelser for vores gæster. Derfor kan du hos os finde gode tilbud på afslappende golfophold i luksuriøse og rolige omgivelser.

Vælger du et sommerophold hos os, er du i nærheden af mange forskellige golfbaner. Forskellige baner byder på forskellige udfordringer, og der er lidt for enhver smag indenfor en rimelig radius af vores hotel. Der er rig mulighed for masser af ture på greenen, når du vælger at tage på golfophold i Jylland. Vi har vores egen golfbane med hele 6 huller, som du kan låne udstyr til i receptionen, så du kan gå direkte fra hotellet og til golfbanen. Efter et spektakulært spil golf kan du passende slutte af med en tur i vores sauna.

Fra vores hotel har du nem adgang til din næste golfoplevelse. Du kan blive på vores golfbane, eller du kan afprøve en af de mere end 10 andre golfbaner, der ligger indenfor en halv times afstand af vores hotel. Skanderborg park er et oplagt valg til dit næste golfophold i skønne Jylland.

 

Kombiner dit golfophold med andre sportsgrene

Kan du ikke få nok sport? Og ønsker du en sjov sommerferie i Danmark? Hos Skanderborg Park har vi flere andre muligheder for motion, du kan vælge at benytte dig af. Vi har en tennisbane, som du kan låne udstyr til i receptionen, samt motionsrum, billard, bordtennis, kroket og petanque. Til de mere vovede tilbyder vi også cykelferie, og området omkring vores hotel indbyder til vandreture i den smukke natur. Skanderborg park har masser af spændende aktiviteter, som du kan kombinere med dit næste golfophold i Jylland. Du kan finde en oversigt over vores mange faciliteter lige her.

Book dit golfophold i dag og lad Skanderborg Park give dig uforglemmelige golfoplevelser og masser af forkælelse. Vi ses på greenen.

KONTAKT OS

Følg #skanderborgpark på Instagram