Giv jeres medarbejdere en faglig og festlig oplevelse

Rul ned

Faglig og festlig firmadag på en fredag eller lørdag

Skanderborg Park er det perfekte sted til en faglig dag og festlig firmafest, som vi skræddersyr præcis til jeres ønsker og drømme. Uanset hvilken type arrangement, I skal afholde, så har vi rammerne og faciliteterne til at skabe en forrygende og uforglemmelig firmadag.

Brug dagen på fagligt indhold

Skal I holde firmadag, årsmøde eller noget tredje, så har vi lokalerne. Vores store udvalg af lokaler gør, at vi også har ét, der matcher netop jeres mødeformål. Brug dagen på fagligt indhold efterfulgt af en festlig aften.

Se lokaler

Start festen med aktiviteter

Giv jeres medarbejdere en hyggelig og aktiv start på festen– det er sjovt og styrker samtidig samarbejdet og fællesskabet.

På Skanderborg Park har vi et stort udvalg af teambuilding – hvad enten I er til et professionelt set-up eller mere uformelle aktiviteter, så har vi faciliteterne.

Læs mere

Restaurant i særklasse

Når den faglige del af dagen er slut, kan I nyde en velfortjent festlig aften med god mad og drikke. Vores dygtige køkkenteam tilbereder alt fra bunden og altid af årstidens bedste råvarer. Vi er naturligvis også klar med rådgivning om vine, øl eller andet.

Læs mere

Overnatning

Kommer jeres deltagere langsvejs fra, eller skal de blot forkæles med mulighed for overnatning, har vi 73 moderne værelser, hvoraf flere har kig til de smukke grønne omgivelser og Skanderborg Sø. Dagen derpå er der naturligvis lækker morgenmad.

Læs mere

Fordelagtige priser på en firmadag

Firmadag uden overnatning

Pris pr. person

Mødelokale

Frisk hjemmebag med økologisk kaffe og te

Frokostbuffet

Kaffe/te med kage fra egen konditor

2-retters middag

Vin ad libitum (3 timer under middagen)

1.610 kr.

Firmadag med overnatning

Pris pr. person

Mødelokale

Frisk hjemmebag med økologisk kaffe og te

Frokostbuffet

Kaffe/te med kage fra egen konditor

2-retters middag

Vin ad libitum (3 timer under middagen)

Overnatning i delt dobbeltværelse

2.153 kr.

Send os en forespørgsel

Overvejer I at holde jeres næste firmafest på Skanderborg Park?

Udfyld formularen og send os en ganske uforpligtende forespørgsel – så vender vi tilbage med et tilbud indenfor 24 timer på hverdage. 

Selskaber