Firmafester

Giv dine medarbejdere en dejlig oplevelse i en afslappet atmosfære.

Skanderborg Park er det perfekte sted, hvis din næste firmafest skal være en af dem, som medarbejderne husker og mindes med begejstring. I vores skønne park er der mulighed for et hav af aktiviteter. Hvad enten I vil bruge vores golfbane, tennisbane, petanquebane eller finde på noget selv. Skal der lidt mere til, så har vi også forskellige samarbejdspartnere, der er specialister i teambuilding både til vands og til lands.

I vores restaurant venter der jer endnu en god oplevelse, hvor først vores køkkenhold og siden vores smilende tjenere vil gøre alt for, at I får en festlig og uforglemmelig firmafest.

Kommer I langvejs fra – eller skal I bare forkæles med en overnatning – står der op til 73 lyse, moderne indrettede værelser klar og venter på jer. Og så kan I slutte festen med god morgenmad dagen derpå.

Kontakt receptionen på 89 93 33 10 for at booke eller høre lidt mere om mulighederne, så vi kan skræddersy en løsning, der passer til lige netop til din virksomhed.

 

Se menu og priser
Det er som at komme hjem.

“Jeg holder kurser flere steder og sammenlignet med mange andre steder, så er Skanderborg Park ligesom at komme hjem. Det er lidt som en oase. Der er ro, der er optimale rammer for læring, der er plads til at man kan trække sig tilbage for at reflektere og – ja, så føler man sig bare som en af de særlige gæster. Uanset hvem man er. At maden så oveni er fremragende er bare et dejligt ekstra plus”.

Pernille Bech Hansen, konsulent hos Finanssektorens Uddannelsescenter.
ALTING fungerer ALTID!

“Når jeg, ofte flere gange om måneden, rammer Skanderborg Park, så bliver jeg hver eneste gang mødt af varme, professionalisme og et personale som begejstret siger “Hej Michael”. Jeg ved godt det er en kliche, men det er sgu lidt som at komme hjem… blot er der ryddet op og lavet mad :-)

At ALTING så ALTID fungerer, lige fra teknikken, henover bord/stole opsætninger og til den altid lækre forplejning – betyder at jeg bare kan koncentrere mig om at være foredragsholder/underviser.”

Michael Groser / michaelgroser.dk

Følg #skanderborgpark på Instagram