Føl dig hjemme – på hotellet

Når man låser sig ind på værelset på Skanderborg Park, så skal det være ligesom at komme hjem. Vi vil mere end bare være et sted, man sover.
Kontakt vores reception og book dit værelse på telefon 89 93 33 10 eller skriv til receptionen

  • Alle vores værelser er indrettet med ekstra lange senge. På Skanderborg Park er alle senge 2,10 meter lange. Enkeltsengene har en bredde på 1,05 meter, og dobbeltsengene er 1,80 meter brede.
  • Hos os har vi en pudemenu, da vi godt ved at folks præferencer er forskellige. Nogle er til naturfyld og andre sværger til kunststof eller måske en mere ergonomisk korrekt model. Så passer den standardpude, der er på værelset ikke til din smag, kan du vælge frit mellem fire andre.
  • Når du bor på Skanderborg Park, kan du kvit og frit bruge vores motionsrum, tennisbane, seks hullers golfbane eller slappe af med et spil billiard, dart eller bordtennis i vores opholdsrum.
Book her

Stå veludhvilet op til dagens mange udfordringer

Når du deltager på kursus eller konference, har du travlt fra morgen til aften. Du bruger tid på at lære nyt og gøre dig tanker om, hvordan opgaverne i hverdagen også kan løses, og derfor er det vigtigt for os, at du kan slappe ordenligt af på værelset.

Alle vores 73 værelser er derfor indrettet let og enkelt – og følger den rene linje, som du også finder på resten af hotellet. Alle vores værelser har bad/toilet, føntørrer, safeboks, telefon og tv med radio og vækning.

Der er selvfølgelig mulighed for at koble sin pc på det gratis trådløse netværk, og du kan tilberede en kop kaffe eller te på værelset som du ønsker.

Der er én ting, jeg især vil fremhæve ved Skanderborg Park

Det er jeres evne til at få os gæster til at føle os velkomne. I jeres kundeservice yder I både varme og charme – og samtidig er I fagligt dygtige, så det hele fungerer.

Kim Fogh / Leadership lighthouse
Det er som at komme hjem.

“Jeg holder kurser flere steder og sammenlignet med mange andre steder, så er Skanderborg Park ligesom at komme hjem. Det er lidt som en oase. Der er ro, der er optimale rammer for læring, der er plads til at man kan trække sig tilbage for at reflektere og – ja, så føler man sig bare som en af de særlige gæster. Uanset hvem man er. At maden så oveni er fremragende er bare et dejligt ekstra plus”.

Pernille Bech Hansen, konsulent hos Finanssektorens Uddannelsescenter.
ALTING fungerer ALTID!

“Når jeg, ofte flere gange om måneden, rammer Skanderborg Park, så bliver jeg hver eneste gang mødt af varme, professionalisme og et personale som begejstret siger “Hej Michael”. Jeg ved godt det er en kliche, men det er sgu lidt som at komme hjem… blot er der ryddet op og lavet mad :-)

At ALTING så ALTID fungerer, lige fra teknikken, henover bord/stole opsætninger og til den altid lækre forplejning – betyder at jeg bare kan koncentrere mig om at være foredragsholder/underviser.”

Michael Groser / michaelgroser.dk

Følg #skanderborgpark på Instagram