Føl dig hjemme på vores lækre hotel i Skanderborg

Når du låser dig ind på dit værelse på vores lækre hotel i Skanderborg, er det ligesom at komme hjem. Skanderborg Park er nemlig meget mere end bare et sted, hvor du sover – det er et varmt og indbydende hotel, hvor du med det samme føler dig velkommen. Så hvad end du kunne tænke dig et rart sted at være i forbindelse med din ferie i Skanderborg, eller du leder efter et konferencehotel, er Skanderborg Park det helt rigtige valg. Kontakt endelig vores reception og book din overnatning i Skanderborg på telefon 89 93 22 19 eller skriv til reception@skanderborgpark.dk.

Udover hotel og konference tilbyder vi også at holde dine selskaber i vores behagelige omgivelser. Vi råder nemlig over nogle lækre og indbydende selskabslokaler, hvor der er plads til romantiske bryllupper, en hyggelig konfirmation, firmafester og barnedåb. Leder du efter et sted at holde årets julefrokost i Skanderborg, kan vi også hjælpe dig.

Book her
Der er én ting, jeg især vil fremhæve ved Skanderborg Park

Det er jeres evne til at få os gæster til at føle os velkomne. I jeres kundeservice yder I både varme og charme – og samtidig er I fagligt dygtige, så det hele fungerer.

Kim Fogh / Leadership lighthouse
Det er som at komme hjem.

“Jeg holder kurser flere steder og sammenlignet med mange andre steder, så er Skanderborg Park ligesom at komme hjem. Det er lidt som en oase. Der er ro, der er optimale rammer for læring, der er plads til at man kan trække sig tilbage for at reflektere og – ja, så føler man sig bare som en af de særlige gæster. Uanset hvem man er. At maden så oveni er fremragende er bare et dejligt ekstra plus”.

Pernille Bech Hansen, konsulent hos Finanssektorens Uddannelsescenter.
ALTING fungerer ALTID!

“Når jeg, ofte flere gange om måneden, rammer Skanderborg Park, så bliver jeg hver eneste gang mødt af varme, professionalisme og et personale som begejstret siger “Hej Michael”. Jeg ved godt det er en kliche, men det er sgu lidt som at komme hjem… blot er der ryddet op og lavet mad :-)

At ALTING så ALTID fungerer, lige fra teknikken, henover bord/stole opsætninger og til den altid lækre forplejning – betyder at jeg bare kan koncentrere mig om at være foredragsholder/underviser.”

Michael Groser / michaelgroser.dk

Nyd dit ophold i gennemført lækre omgivelser

Vi gør noget helt særligt ud af hvert hotelophold, og vi bestræber os altid på at byde dig velkommen i nogle gennemført lækre og rolige omgivelser.

Som noget helt særligt tilbyder vores hotel i Skanderborg ekstra lange senge på hele 2,10 meter for din komfort. Vores enkeltsenge har en bredde på 1,05 meter, og vores dobbeltsenge er 1,80 meter brede. Derudover har vi også en pudemenu, da vi godt ved, at folks præferencer er forskellige. Nogle er til naturfyld, og andre sværger til kunststof eller måske en mere ergonomisk korrekt model. Så passer den standardpude, der er på værelset, ikke til din smag, kan du vælge frit mellem fire andre slags.

Når du bor hos os, får du ligeledes fri adgang til blandt andet vores motionsrum, tennisbane, en golfbane med seks huller og vores opholdsrum, hvor du blandt andet kan nyde et spil billard, dart og bordtennis. Og når sulten melder sig, har vi en indbydende restaurant, der tilbyder velsmagende mad til selv de mest kræsne ganer.

 

Hold din konference hos os

Når du deltager i et kursus eller en konference, har du travlt fra morgen til aften. Du bruger tid på at lære nyt og gøre dig tanker om, hvordan opgaverne i hverdagen også kan løses, og derfor er det vigtigt for os, at du kan slappe ordentligt af på dit værelse. Alle 73 værelser er derfor indrettet let og enkelt og følger den rene linje, som du også finder på resten af hotellet. Alle vores værelser har bad/toilet, føntørrer, safeboks, telefon og tv med radio og vækning. Der er selvfølgelig mulighed for at koble din pc på det gratis trådløse netværk over alt på vores hotel i Skanderborg, og du kan tilberede en kop kaffe eller te på værelset.

Vi råder over både store og små konferencelokaler, hvor der er plads til alt lige fra de mindre møder til store arrangementer med mange deltagere. Vi stiller ligeledes forskellige mødefaciliteter til rådighed, så alt du skal tage med, er dit materiale – så skal vi nok sørge for resten samt sikre, at din konference bliver en succes.

Book her

Følg #skanderborgpark på Instagram