Rul ned

Det eksklusive mødedøgn

På Skanderborg Park hjælper vi dig med at få mest muligt ud af jeres møder og konferencer. Vi lancerer en ny mødepakke, som vi kalder ‘Det eksklusive mødedøgn’. Her er der ekstra fokus på rolige rammer, forplejning i særklasse og overnatning i business værelse inklusiv lækker morgenmad at køre hjem på. Vi tør godt garantere, at I ikke kommer til at mangle noget.

Forplejning i særklasse

Mad & drikke gør noget godt for humøret og energien – og I kan glæde jer til et døgn med forplejning i særklasse, hvor både smags-, lugte- og synssansen bliver forkælet. Alt tilberedes naturligvis af vores eget kokkehold.

Den overdådige morgenbuffet og skønne frokost serveres i restauranten, og her bliver I præsenteret for et godt og lækkert udvalg af årstidens friske råvarer. I løbet af dagen får I serveret vand, kaffe & te, og om eftermiddagen kan I glæde jer til kage bagt af husets egen bager.

Brug dagen på fagligt indhold

Uanset om anledningen er årets firmadag, årsmøde, kickoff eller noget helt fjerde, så har vi et lokale, der passer til  netop jeres mødeformål.

Vi oplever ofte, at virksomheder gør brug af en ekstern oplægsholder i løbet af dagen. Nogle gange har de selv fundet en, andre gange beder de os om hjælp. Vi har et stort netværk og mange samarbejdspartnere, så vi kan som oftest hjælpe med at finde den helt rigtige oplægsholder til netop jeres behov og tema.

 

4-retters middag i eget lokale

Når dagen er veloverstået, kan I glæde jer til en aften i de skønneste rammer – i et lokale forbeholdt jer. Her får I serveret en lækker 4-retters middag inkl. vores luksus vinmenu, som består af 4 glas nøje udvalgt vin.

De rolige, hyggelige og private rammer sikrer, at I kan læne jer tilbage og nyde aftenen i hinandens gode selskab – og blive serviceret fra start til slut.

I skal minimum være 12 personer for at være i eget lokale.

Overnatning i business værelse

Når aftenen går på hæld, kan I se frem til overnatning i et af vores business værelser. De er rummelige, komfortable og veludstyrede med en ekstra stor dobbeltseng. Der er også god plads til at klare et par arbejdsopgaver eller bare slappe af.

Alle værelser er nyrenoverede, og flere af dem har egen udgang til et hyggeligt gårdmiljø.

Eksklusivt mødedøgn

Tidsrum 09.00 - 09.00
Prisen er pr. person

Frisk hjemmebag med kaffe/te

Frokostbuffet inkl. drikkevarer

Kaffe/te med kage fra egen konditor

4-retters middag inkl. luksus vinmenu (4 glas) i eget lokale

Kaffe/te med sødt

Lokaleleje

Overnatning i business værelse inkl. morgenbuffet

Kr. 3.470,-

Send os en forespørgsel

Overvejer I at holde et eksklusivt firmadøgn på Skanderborg Park?

Udfyld formularen og send os en ganske uforpligtende forespørgsel – så vender vi tilbage med et tilbud indenfor 24 timer på hverdage. 

Selskaber