Teambuilding og pauseaktiviteter

Kombiner et møde eller en konference med en aktiv pause, som både er sjov og samtidig styrker samarbejdet mellem deltagerne. På Skanderborg Park har vi et stort udvalg af teambuilding og pausemuligheder. Vi har et tæt samarbejde med professionelle teambuilding virksomheder, og vi har træningsværktøj til rådighed i huset, som I selv kan benytte, eller vi kan faciliterer øvelserne for jer.

Det er vigtigt for os, at vi sammen finder den løsning, der passer lige til jeres mødeformål. Kontakt os derfor gerne, så vi i fællesskab kan sammensætte det arrangement, som passer jer bedst. Nedenfor ses de forskellige teambuilding aktiviteter, som vi tilbyder.

 Læs mere her

Det er som at komme hjem.

“Jeg holder kurser flere steder og sammenlignet med mange andre steder, så er Skanderborg Park ligesom at komme hjem. Det er lidt som en oase. Der er ro, der er optimale rammer for læring, der er plads til at man kan trække sig tilbage for at reflektere og – ja, så føler man sig bare som en af de særlige gæster. Uanset hvem man er. At maden så oveni er fremragende er bare et dejligt ekstra plus”.

Pernille Bech Hansen, konsulent hos Finanssektorens Uddannelsescenter.
ALTING fungerer ALTID!

“Når jeg, ofte flere gange om måneden, rammer Skanderborg Park, så bliver jeg hver eneste gang mødt af varme, professionalisme og et personale som begejstret siger “Hej Michael”. Jeg ved godt det er en kliche, men det er sgu lidt som at komme hjem… blot er der ryddet op og lavet mad :-)

At ALTING så ALTID fungerer, lige fra teknikken, henover bord/stole opsætninger og til den altid lækre forplejning – betyder at jeg bare kan koncentrere mig om at være foredragsholder/underviser.”

Michael Groser / michaelgroser.dk

Følg #skanderborgpark på Instagram