Skanderborg Park Kursuscenter

Hos Skanderborg Park har vi skabt de bedste rammer om dit næste kursus. Vores mødelokalerne er udstyret med den mest moderne teknologi, og med de mange forskellige størrelser kan I afholde alt fra større konferencer til kurser og workshops med faciliteter til gruppearbejde m.m. Derudover er der rig mulighed for overnatning i vores skønne værelser.

Der er selvfølgelig gratis trådløs internetadgang på samtlige værelser og offentlige områder. Hotellet har sin egen restaurant og bar, hvor gæsterne kan nyde et godt måltid og netværke efter kurset. Til de overnattende har vi også sauna, fitness og golf.

 

Send forespørgsel

Fuldt udstyret kursuscenter med alle de faciliteter, du har brug for

Hos Skanderborg Park har vi samlet de faciliteter, du har brug for til dit kursus:

Konferencelokaler med alle nødvendige faciliteter

Hotel med hyggelige overnatningsmuligheder

Restaurant med lækre menuer

Derudover har vi i vores smukke omgivelser yderligere muligheder fra alt fra golf og tennis til sauna og motionsrum.

Har du allerede gjort dig nogle tanker om, hvordan dit kommende arrangement skal forløbe? Så gør vi alt for at imødekomme dine behov, når dit møde på vores kursuscenter skal løbe af stablen.

Det er som at komme hjem.

“Jeg holder kurser flere steder og sammenlignet med mange andre steder, så er Skanderborg Park ligesom at komme hjem. Det er lidt som en oase. Der er ro, der er optimale rammer for læring, der er plads til at man kan trække sig tilbage for at reflektere og – ja, så føler man sig bare som en af de særlige gæster. Uanset hvem man er. At maden så oveni er fremragende er bare et dejligt ekstra plus”.

Pernille Bech Hansen, konsulent hos Finanssektorens Uddannelsescenter.
ALTING fungerer ALTID!

“Når jeg, ofte flere gange om måneden, rammer Skanderborg Park, så bliver jeg hver eneste gang mødt af varme, professionalisme og et personale som begejstret siger “Hej Michael”. Jeg ved godt det er en kliche, men det er sgu lidt som at komme hjem… blot er der ryddet op og lavet mad :-)

At ALTING så ALTID fungerer, lige fra teknikken, henover bord/stole opsætninger og til den altid lækre forplejning – betyder at jeg bare kan koncentrere mig om at være foredragsholder/underviser.”

Michael Groser / michaelgroser.dk