Instruktør

Når du afholder kurser hos os, skal du bare koncentrere dig om at holde kursus. Vi klarer alt det praktiske!

Vi ved, at når man er kursusleder eller mødefacilitator, så har man nok at gøre med at få dagen til at glide gnidningsløst. Derfor kræser vi lidt ekstra for dem, der har instruktørrollen. Vi sørger altid for, at du får et dejligt værelse, så der er plads og rum til at sidde på værelset og forberede dig. Og receptionen er altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp.

Hos os skal du heller ikke bekymre dig om teknikken

Når du ankommer til det lokale, som du skal holde oplæg i, så bliver du mødt af en AV-tekniker, der sørger for, at alting virker som det skal. Vi har alt udstyr på stedet, så alt hvad du skal medbringe er et USB-stick med dine powerpoints. Og teknikeren går ikke, før du har nikket og sagt, at alt er som du ønsker det. Skulle der opstå problemer med teknikken undervejs, så er hjælpen blot et opkald til receptionen væk.

Vi sørger naturligvis også for, at der løbende bliver fyldt op med kaffe, the, isvand og frugt, så ingen mangler noget.

Det er som at komme hjem.

“Jeg holder kurser flere steder og sammenlignet med mange andre steder, så er Skanderborg Park ligesom at komme hjem. Det er lidt som en oase. Der er ro, der er optimale rammer for læring, der er plads til at man kan trække sig tilbage for at reflektere og – ja, så føler man sig bare som en af de særlige gæster. Uanset hvem man er. At maden så oveni er fremragende er bare et dejligt ekstra plus”.

Pernille Bech Hansen, konsulent hos Finanssektorens Uddannelsescenter.
ALTING fungerer ALTID!

“Når jeg, ofte flere gange om måneden, rammer Skanderborg Park, så bliver jeg hver eneste gang mødt af varme, professionalisme og et personale som begejstret siger “Hej Michael”. Jeg ved godt det er en kliche, men det er sgu lidt som at komme hjem… blot er der ryddet op og lavet mad :-)

At ALTING så ALTID fungerer, lige fra teknikken, henover bord/stole opsætninger og til den altid lækre forplejning – betyder at jeg bare kan koncentrere mig om at være foredragsholder/underviser.”

Michael Groser / michaelgroser.dk