Luksus sommerophold

Book et gennemført lækkert luksus sommerophold i hele juli, hvor alt du skal koncentrere dig om er at slappe helt af.

Kom med din eneste ene, dine bedste veninder, vennerne fra klubben eller …
I bestemmer oplevelsen, vi skaber rammerne – og giver jer de bedste muligheder for at
komme ned i gear og bare nyde at blive vartet op fra start til slut.

Tjek ind på vores store flotte dobbeltværelser allerede fra kl. 13.00. På værelset er der en lille
personlig velkomst, badekåber og tøfler. I kan fx starte opholdet i pejsestuen med en god kop
økologisk kaffe og lidt sødt fra vores eget konditori – eller I kan gå i baren klokken 16 og nyde en
kold fadøl eller cocktail.

Slap af med en god bog i pejsestuen, eller på terrassen med den smukkeste udsigt til parken og Skanderborg sø. tag et spil kort, en gåtur i skoven eller ned til søen – eller en lille runde golf på vores egen 6 hullers par 3 bane lige uden for døren (udstyr lånes i receptionen).

Inden aftensmad serveres en frisk ”before dinner” cocktail i
baren. Fra kl. 18.00 er der dækket op i restauranten, hvor I frit
kan vælge 2, 3 eller 4 retter fra a la carte kortet og dertilhørende vine. Afslut aftenen med fri bar og hyggelig,
stemningsfuld musik.

Afrejsedagen
Fra kl. 07.00 – 10.00 kan I indtage en lækker
morgenmad fra vores store morgenbuffet med
blandt andet hjemmelavet brød og specialiteter – og naturligvis fri drikkevarer.
Udtjekning indtil kl. 12.00

2 overnatninger med all inclusive pr. person 2400,- (normalpris 3.190,-)

(OBS. restauranten er lukket om søndagen)

Bestil dit luksus sommerophold ved at kontakte receptionen på reception@skanderborgpark.dk eller ring direkte på 8993 3310

KONTAKT OS

Book sommerophold hos Skanderborg Park

Hvad skal du i sommerferien? Hvis du ikke ved det endnu, men gerne vil holde sommerferie i Danmark, skulle du overveje et særligt luksuriøst sommerophold på vores hotel. Forkæl din partner, dine venner eller din familie med et eksklusivt sommerferietilbud, der byder på luksus i rolige og behagelige omgivelser.

 

Inviter dine nærmeste på et luksuriøst sommerophold

Hvis det er længe siden, du har set dine nærmeste, er det en perfekt lejlighed til at booke et sommerophold på Skanderborg Park. Vi har masser af underholdende faciliteter, du og dine venner kan benytte dig af. Tag et spil golf sammen på vores golfbane, eller hvad med at afholde en turnering i petanque eller kroket? I kan også slappe af i de bløde tøfler og badekåber, I finder på jeres værelser.

Skanderborg Park varter jer op fra start til slut, så I ikke skal tænke på andet, end at have det sjovt sammen. Vores særlige luksuspakke er designet til at lade hverdagen gå i baggrunden, så det er samværet og forkælelsen, der er i centrum. Med vores høje niveau af service og professionalisme sørger vi for, at jeres selskab får et uforglemmeligt luksusophold.

 

Et eksklusivt sommerophold er den perfekte romantiske gestus

Leder du efter en gave til din udkårne? I vores særligt sammensatte luksuspakke er der fuld forkælelse med masser af mulighed for romantik. Inviter din elskede på et romantisk sommerophold på smukke Skanderborg Park, hvor I kan nyde hinandens selskab i luksuriøse omgivelser. Med et sommerophold hos os er der lagt op til romantisk kvalitetstid, hvor I kun skal koncentrere jer om hinanden. Gå hånd i hånd i skoven eller rundt om vores idylliske sø. I kan også tage et spil tennis, eller leje en cykel og tage en tur ud i det grønne. Vi tilbyder også cykelferie og golfophold til de aktive. Om aftenen kan i nyde en intim middag i vores stemningsfulde restaurant, der forkæler jer med lækre retter og luksuriøse vine. Lyder det ikke dejligt?

Et eksklusivt sommerophold er en dejlig måde at markere en mærkedag på, men en romantisk gestus behøver ikke nogen anledning. Benyt jer af vores særlige sommerferietilbud og book et luksusophold på Skanderborg Park i dag.

Følg #skanderborgpark på Instagram