Cykelferie

Prøv en cykelferie med udgangspunkt fra Skanderborg Park

Skanderborg Park Hotel ligger lige i hjertet af Østjylland – med kort transport til alle de lækre MTB-spor i Nordskoven ved Silkeborg, Danmarks Tag ved Ry, Marselis-sporet ved Aarhus eller måske er du mere fristet af en tur gennem istidslandsskabet i Jeksendalen? Vi er placeret på toppen af Skanderborg – med egen park, hvorfra der er udsigt over Skanderborg Sø.

Men uanset om du er til MTB eller landevejscykling så er vi et oplagt udgangspunkt, især hvis du gerne vil forkæle dig selv og din cykel efter turen.

Specielt til vores cykel gæster tilbyder vi

√     Vaskestation til rengøring af din cykel efter turen.

√     Mulighed for at få opbevaret din cykel i aflåst skur.

√     Kompressorpumpe til pumpning af cyklen

√     Bikestand til småreparationer og justering af gear og bremser.

√     Mulighed for at bestille madpakke til næste dags tur ud i det grønne

Overnatning inkl. lækker morgenmad, pr. person 525,- uanset alder.

Køber du en lækker 2 retters menu ifm. overnatning, koster det blot 200,- i tillæg pr. person.

Kombiner din cykelferie her på hotellet med et luksusophold, 2 overnatninger med all inclusive, så er du garanteret en gennemført lækker ferieoplevelse.

Book her

Cykelferie hos Skanderborg Park

Efter en lang dag på cyklen er det skønt med lidt forkælelse. Hos Skanderborg Park kan du holde cykelferie eller nyde et sommerophold, med udgangspunkt i smukke og rolige omgivelser.

 

Kom tæt på naturen med en cykelferie i Jylland

Har du planer om at holde sommerferie i Danmark? Hvis du lader bedst op i den grønne natur, så skulle du prøve en cykelferie hos Skanderborg Park. Der masser af smuk natur at se på en cykelferie i Jylland. Når du tager ud fra vores hotel, er der mange ruter, du kan vælge, hvor du kan være tæt på naturen på din cykel- eller mountainbike ferie. Når du kommer tilbage på hotellet, er du stadig tæt på naturen. Ved siden af hotellet, ligger der en skov, og fra toppen af Skanderborg har du udsigt over den dejligste sø. Når vælger vores hotel som dit udgangspunkt, kombinerer du skønne naturoplevelser og eksklusiv forkælelse.

 

Kombiner din cykelferie med afslapning i skønne omgivelser

Når du cykler ud fra vores hotel, har du adgang til mange skønne ruter, men hvad med når du kommer hjem igen? Hos Skanderborg Park sørger vi for, at du får slappet af og ladet op, når du kommer hjem fra en lang tur. Vi har faciliteter til rengøring, pumpning, småreparationer og sikker opbevaring, så du kan forkæle din cykel, før vi forkæler dig.

Når du er på cykelferie og har siddet i sadlen hele dagen, trænger du til et dejligt måltid. I vores restaurant serverer vi udsøgte retter til trætte cyklister. Vores dygtige personale glæder sig til at servere for dig. Efter en velfortjent middag, er en god nats søvn vigtig for, at du får mest muligt ud af din cykelferie. Vores senge er ekstra store og komfortable, og du kan vælge mellem fem forskellige slags hovedpuder, så du kan være fuldt udhvilet til næste dags cykeleventyr. Vi har sørget for at facilitere den skønneste nattesøvn under din overnatning hos Skanderborg Park. Bestil også en madpakke til næste dags tur, så du kan forny din energi undervejs. Vi gør det nemt og behageligt at tage på cykelferie i Jylland.

BOOK NU

Følg #skanderborgpark på Instagram