Styrk samarbejdet med teamøvelser

På Skanderborg Park råder vi over en værktøjskasse, der er fyldt med effektive redskaber til den aktive pause. Redskaberne er spil, som involverer alle sanser – og vi garanterer, at kommunikation, samarbejde og rollefordeling blot er nogle af de områder, der styrkes under øvelserne.

Spillene kommer med grundige instruktioner, så I kan vælge enten at køre spillene selv, eller I kan vælge at få hjælp af vores eventfacilitator.

 

Priser: 

  • 2 timers leje af spil. Pris pr. person 295,- / dog minimum kr. 3500.
  • Eventfacilitator kr. 595,- pr time

Kontakt vores konferenceafdeling på tlf. 89 93 33 10 for spørgsmål vedr. en aftale.

 

Beskrivelse af spillene:

Magic Stick: Lederskab og kommunikation

Hvis nogle af dine medarbejdere skulle være i tvivl om behovet for fælles fokus, anerkendende kommunikation af præcise aftaler, er de det ikke efter denne træning med den magiske tryllestav. Magic stick er en effektiv øvelse – uanset om I ønsker at fokusere på teamudvikling, lederudvikling eller organisationsudvikling.

Tower of Power: Nye højder af effektivitet

Hvordan skaber du et effektivt team, hvor alle bidrager til at opnå de fastsatte mål? Tower of Power handler om kommunikation og samarbejde – om at skabe et team, hvor alle byder ind med deres talenter og kvaliteter, og hvor hvert medlem af holdet får mulighed for at udvikle sig.

Pipeline: Øget flow i organisationen

Når flere mennesker skal samarbejde om at udføre en opgave, er overlevering af information afgørende for det gode resultat. Pipeline demonstrerer flow i organisationer og teams, og er et oplagt læringsværktøj til at afprøve LEAN i praksis.

Teams: Løsningen til samarbejde

Selv det bedste team kommer til at svede med denne klassiske øvelse, og de vil lære, at kun med nøje koordineret samarbejde kan de løse deres opgave. Det er en unik måde at se teamets evne til at udgive plads og forstå helheden i en opgave.

Magic Nails: Koncentration og tålmodighed

Når du præsenterer denne øvelse vil deltagerne sikkert svare dig: “Der er ingen måde, denne opgave kan løses på”. Det er ikke underligt, da udfordringen er at få 17 søm til at balancere på ét søm, men det kan lade sig gøre. Det kræver blot koncentration, samarbejde og tålmodighed.