Souschef til køkkenet på Skanderborg Park ⭐⭐⭐⭐
– konferencehotel med spændende opgaver og gode vilkår
Brænder du for at lave skøn mad, og er du klar til at værne om det høje faglige niveau, vores køkken er kendt for?
Så har vi jobbet til dig!
Skanderborg Park er et firestjernet konferencehotel, som med mere end fem årtier på bagen danner rammer om konferencer, møder og fester. Vi engagerer os i at levere mad i særklasse, og vi sætter en ære i at forkæle vores gæster. Vi har vundet flere priser, og vi lægger vægt på faglig stolthed, teamspirit og et godt renommé.
Skanderborg Park er smukt placeret midt i naturen med fantastisk udsigt til Skanderborg Sø. Vi har et nyligt renoveret køkken og eget bageri. Med adskillige konferencelokaler, flere restaurationslokaler og 73 værelser har vi flere samtidige aktiviteter med erhvervsgæster og/eller selskaber. Skanderborg Park er 100% ejet af Finanssektorens Uddannelsescenter, som er vores største kunde.
Arbejdsopgaver:
- Medvirke til ledelsen af køkkenet – i samarbejde med køkkenchefen og den assisterende køkkenchef
- Indgå i driften
- Daglig teamledelse og løbende kompetenceudvikling og træning af køkkenets elever og faglærte catere og kokke
- Løbende kvalitetssikring og udvikling af arbejdsprocesserne i samspil med køkkenchefen og den assisterende køkkenchef
Vi forventer, at du:
- Har erfaring fra en lignende stilling – meget gerne fra et konferencehotel med høj faglig og etisk standard
- Er faglært kok og kan dit håndværk til fingerspidserne
- Kvalitetsbevidst i forhold til alle opgaver
- På en og samme tid et stort overblik og en god sans for detaljen
Vi tilbyder:
- En lederkontrakt på en ambitiøs arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på at skabe en god forretning og et udsøgt konferencehotel for vores gæster. Det betyder, at vi engagerer os helhjertet i at levere topkvalitet til alle gæster – hver eneste dag.
- Jobbet giver gode muligheder for at præge udviklingen af køkkenet og kulturen på arbejdspladsen
- En uhøjtidelig omgangstone, hvor vi vægter godt samarbejde og sætter pris på humoristisk sans
- Reference til køkkenchefen
- Vekslende arbejdstider – dvs. både dag- og aftenvagter og som udgangspunkt fri hver anden weekend
- Fri i vinterferien, påsken, ‘industrisommerferien’, efterårsferien og hen over julen
For yderligere information:
For yderligere information om jobbet kontakt køkkenchef Pernille Bille Tvedt på pbt@skanderborgpark.dk eller 89 93 33 50
Ansøgning:
Send din ansøgning og cv til HR-afdelingen: hr@finansudd.dk
Ansøgninger behandles løbende.