Rul ned

Vi søger en souschef til køkkenet
– et job med spændende opgaver og gode vilkår 

Brænder du for at lave skøn mad, og er du klar til at værne om det høje faglige niveau, vores køkken er kendt for?
Så har vi jobbet til dig!

Skanderborg Park er et firestjernet konferencehotel, som med mere end fem årtier på bagen danner rammer om konferencer, møder og fester. Vi engagerer os i at levere mad i særklasse, og vi sætter en ære i at forkæle vores gæster. Vi lægger vægt på faglig stolthed, teamspirit og et godt renommé.

Skanderborg Park er smukt placeret midt i naturen med fantastisk udsigt til Skanderborg Sø. Vi har et moderne og velfungerende køkken, eget bageri og adskillige konference- og restaurationslokaler. Vi kan således afholde flere samtidige konferencer og selskaber. Skanderborg Park har 73 værelser og er 100% ejet af Finanssektorens Uddannelsescenter, som er vores største kunde.

Vi er specialister i at afholde kurser og konferencer, feinsmeckere når det drejer sig om fester og eksperter, når det handler om at få folk til at føle sig velkommen.

Arbejdsopgaver:

  • Medvirke til ledelsen af køkkenet – i samarbejde med køkkenchefen og den assisterende køkkenchef
  • Indgå i driften
  • Daglig teamledelse og løbende kompetenceudvikling og træning af køkkenets elever og faglærte catere og kokke
  • Løbende kvalitetssikring og udvikling af arbejdsprocesserne i samspil med køkkenchefen og den assisterende køkkenchef


Vi forventer, at du:

  • Har erfaring fra en lignende stilling – meget gerne fra et konferencehotel med høj faglig og etisk standard
  • Er faglært kok og kan dit håndværk til fingerspidserne
  • Kvalitetsbevidst i forhold til alle opgaver
  • På en og samme tid et stort overblik og en god sans for detaljen
  • Er ordentlig, struktureret og har økonomisk sans
  • Har erfaring med at holde overblik over køkkendriften ved store selskaber, herunder bryllupper
  • Er kontaktskabende og engageret i din tilgang til samarbejdspartnere fra hele huset


Vi tilbyder:

  • En lederkontrakt på en ambitiøs arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på at skabe en god forretning og et udsøgt konferencehotel for vores gæster. Det betyder, at vi engagerer os helhjertet i at levere topkvalitet til alle gæster – hver eneste dag
  • Jobbet giver gode muligheder for at præge udviklingen af køkkenet og kulturen på arbejdspladsen
  • En uhøjtidelig omgangstone, hvor vi vægter godt samarbejde og sætter pris på humoristisk sans
  • Reference til køkkenchefen
  • Fri i efterårsferien, hen over julen, vinterferien, påsken og mindst tre uger i sommerferien.


For yderligere information:
Køkkenchef Martin Skov Nielsen på msn@skanderborgpark.dk eller 89 93 33 11

Ansøgning:
Send din ansøgning og cv til HR-afdelingen: hr@finansudd.dk
Ansøgninger behandles løbende.  

Yderligere information og spørgsmål vedr. jobbet?

Kontakt køkkenchef Martin Skov Nielsenmsn@skanderborgpark.dk eller 89 93 33 11

Send ansøgning