Mindehøjtidelighed

En sammenkomst efter begravelsen eller bisættelsen kan være en god afslutning på en hård dag. Det kan være svært at finde overskud til at arrangere noget midt i sorgen og det er vi naturligvis gerne behjælpelige med. Kontakt os, så  hjælper vi med at lave en plan og står for alt det praktiske.

Lad Skanderborg Parks rolige atmosfære danne rammen om jeres sidste afsked med jeres kære. Vi har lokaler i alle størrelser uanset om I kommer få eller mange – og sikrer, at I får et lokale for jer selv, så der er plads til både at græde og grine uden forstyrrelser.

 

Mindehøjtidelighed 2022
Det er som at komme hjem.

“Jeg holder kurser flere steder og sammenlignet med mange andre steder, så er Skanderborg Park ligesom at komme hjem. Det er lidt som en oase. Der er ro, der er optimale rammer for læring, der er plads til at man kan trække sig tilbage for at reflektere og – ja, så føler man sig bare som en af de særlige gæster. Uanset hvem man er. At maden så oveni er fremragende er bare et dejligt ekstra plus”.

Pernille Bech Hansen, konsulent hos Finanssektorens Uddannelsescenter.
ALTING fungerer ALTID!

“Når jeg, ofte flere gange om måneden, rammer Skanderborg Park, så bliver jeg hver eneste gang mødt af varme, professionalisme og et personale som begejstret siger “Hej Michael”. Jeg ved godt det er en kliche, men det er sgu lidt som at komme hjem… blot er der ryddet op og lavet mad :-)

At ALTING så ALTID fungerer, lige fra teknikken, henover bord/stole opsætninger og til den altid lækre forplejning – betyder at jeg bare kan koncentrere mig om at være foredragsholder/underviser.”

Michael Groser / michaelgroser.dk