Forstærk jeres konference eller møde med teambuilding

Rul ned

Teambuilding og aktiviteter

Kombiner et møde eller en konference med en aktiv pause, som både er sjov og samtidig styrker samarbejdet mellem deltagerne. På Skanderborg Park har vi et stort udvalg af teambuilding og pauseaktiviteter. Vi har et tæt samarbejde med professionelle teambuilding-virksomheder, som har stor erfaring i aktiviteter fra 2 timer til flere dages varighed. Vi har også vores eget øvelsesudstyr, som I selv kan benytte, eller vi kan facilitere øvelserne for jer.

Nedenfor ses de forskellige teambuilding aktiviteter, som vi tilbyder. Kontakt os gerne, så vi i fællesskab kan designe jeres næste arrangement.

Populære samarbejdsøvelser

Dyk ned i vores ’værktøjskasse’, som er fyldt med veldokumenterede samarbejdsøvelser til den aktive pause. Øvelserne involverer alle sanser – og vi garanterer, at kommunikation og samarbejde blot er nogle af de områder, der styrkes under øvelserne.

Samarbejdsøvelserne kommer med grundige instruktioner, så I kan vælge enten at styre øvelserne selv, eller I kan blive guidet af vores facilitator.

Bålhygge i parken

I kan samle jer om vores bålsted med udsigt til både sø og skov. Her er rammerne sat for fællesskab og hyggelige stunder. Vi tilbyder flere aktiviteter rundt om bålet – f.eks. snobrød eller ’lav mad over bål’, hvor I deltager i hele processen fra forberedelse, tilberedelse og afslutningsvis spisning.

CoastZone

CoastZone er vores professionelle samarbejdspartner, der er specialisteret i teambuilding og pauseaktiviteter. Lad dem guide jer igennem samarbejdsøvelser, der styrker fællesskabet blandt kollegaerne og giver et afbræk til en ellers faglig mødedag.

Se det store udvalg af medrivende aktiviteter og lad jer inspirere til hvilken aktivitet, der passer netop til jer og jeres mødeformål.

Læs mere

Lav jeres egen film

Vores samarbejdspartner Himmelstrup Events er specialiseret i en række teamaktiviteter, der bruger film som redskab til læring.

I er sammen på en anderledes måde end traditionel teambuilding og får konkrete produkter med hjem. Himmelstrup Events står for aktiviteter, der er seriøse og lærerige og samtidig baseret på jeres faglige tema.

Læs mere

Oplev Skanderborg og omegn

Skanderborg Park ligger placeret centralt i forhold til en lang række spændende oplevelser. Vi har samlet vores bedste anbefalinger, så I nemt og enkelt kan finde inspiration, hvis I ønsker at gå på opdagelse i lokalområdet. God fornøjelse!

Læs mere

GPS-løb

Vores GPS-løb er simpelt og sjovt. Alt, man skal gøre, er at downloade en app, tilgå vores ruter, og bevæge sig rundt på ruten i vores park. Undervejs svares der på spørgsmål ved de forskellige poster. Holdet med flest rigtige svar vinder, og vi sørger for at finde en vinder, når aktiviteten er slut.

World Of Adventure

Skanderborg Park og World of Adventure har indgået et samarbejde om at skabe de bedste oplevelser og rammer for jeres næste arrangement.

Siden 1992 har World of Adventure skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuilding, firmarejser, teamtræning, fester & events udover det sædvanlige.

Læs mere

Lad os finde den aktivitet, der passer jer bedst

Kontakt os