Meetovator

Individuel sparring gør dit arrangement til en succes

På Skanderborg Park har vi uddannet vores medarbejdere til Meetovators for at kunne give vores gæster en bedre sparring, som sikrer optimalt udbytte af mødet. Jeres gode oplevelse er vores succes.

Vi kan både rådgive dig om de fysiske rammer for mødet og give dig tips til arbejdsmetoder, værktøjer og programplanlægning.

Vi tager udgangspunkt i formålet med mødet eller konferencen, og derfra tager vi en individuel snak om jeres ønsker til mødets forløb.

 

Det er som at komme hjem.

“Jeg holder kurser flere steder og sammenlignet med mange andre steder, så er Skanderborg Park ligesom at komme hjem. Det er lidt som en oase. Der er ro, der er optimale rammer for læring, der er plads til at man kan trække sig tilbage for at reflektere og – ja, så føler man sig bare som en af de særlige gæster. Uanset hvem man er. At maden så oveni er fremragende er bare et dejligt ekstra plus”.

Pernille Bech Hansen, konsulent hos Finanssektorens Uddannelsescenter.
ALTING fungerer ALTID!

“Når jeg, ofte flere gange om måneden, rammer Skanderborg Park, så bliver jeg hver eneste gang mødt af varme, professionalisme og et personale som begejstret siger “Hej Michael”. Jeg ved godt det er en kliche, men det er sgu lidt som at komme hjem… blot er der ryddet op og lavet mad :-)

At ALTING så ALTID fungerer, lige fra teknikken, henover bord/stole opsætninger og til den altid lækre forplejning – betyder at jeg bare kan koncentrere mig om at være foredragsholder/underviser.”

Michael Groser / michaelgroser.dk