Brug for en firmaaftale?

En firmaaftale sikrer dig både bedre priser og masser af fordele.

Hvis din virksomhed løbende holder møder, kurser og konferencer hos os, så kan I med fordel lave en firmaaftale.

Det sikrer jer en fast, god pris på jeres arrangementer, men frem for alt bliver det meget lettere for jer at arrangere. For når først vi har indgået en fast aftale om rammerne, er der mange oplysninger, I ikke længere behøver svare på fra gang til gang. Det er hurtigt, nemt og bekvemt.

Kontakt vores konferenceafdeling på 89 93 33 10 og hør mere om, hvilken firmaaftale vi kan tilbyde din virksomhed.

 

Det er som at komme hjem.

“Jeg holder kurser flere steder og sammenlignet med mange andre steder, så er Skanderborg Park ligesom at komme hjem. Det er lidt som en oase. Der er ro, der er optimale rammer for læring, der er plads til at man kan trække sig tilbage for at reflektere og – ja, så føler man sig bare som en af de særlige gæster. Uanset hvem man er. At maden så oveni er fremragende er bare et dejligt ekstra plus”.

Pernille Bech Hansen, konsulent hos Finanssektorens Uddannelsescenter.
ALTING fungerer ALTID!

“Når jeg, ofte flere gange om måneden, rammer Skanderborg Park, så bliver jeg hver eneste gang mødt af varme, professionalisme og et personale som begejstret siger “Hej Michael”. Jeg ved godt det er en kliche, men det er sgu lidt som at komme hjem… blot er der ryddet op og lavet mad :-)

At ALTING så ALTID fungerer, lige fra teknikken, henover bord/stole opsætninger og til den altid lækre forplejning – betyder at jeg bare kan koncentrere mig om at være foredragsholder/underviser.”

Michael Groser / michaelgroser.dk