Rul ned

Nyhed: Havefesten

Vi er glade for at kunne præsentere “Havefesten”, som er nyeste medlem blandt vores festkoncepter. Vi har rykket festen udenfor og skabt et rum for fællesskab, fest og hygge. Havefesten byder på skøn forplejning, et bredt udvalg af underholdningsmuligheder og naturligvis muligheden for at flytte festen indendørs, når mørket falder på. Vi tilbyder også overnatning og lækker morgenmad dagen derpå.

Vi designer jeres havefest med telte, udsmykning, underholdning, booking af band & DJ mm. Lad os sammen tage en snak om jeres ønsker for dagen. Vi skaber rammerne, så I kan glæde jer til en god havefest med en afslappende, hyggelig og uformel stemning.

Kontakt os

Lyder Havefesten som noget for jeres virksomhed? Kontakt os for en ganske uforpligtende snak.

Kontakt os

Smukke udendørs rammer

Vi er stolte af vores omgivelser, som omfatter en stor park, skov og udsigt til Skanderborg Sø. De naturskønne rammer udgør en fantastisk forlængelse af vores hotel og giver mulighed for unikke firmaarrangementer udendørs.

Vi lytter til jeres ønsker og tilbyder skræddersyede forslag – præcis tilpasset til jer. Uanset hvad I søger, kan vi garantere smuk natur og en fantastisk udsigt!

Forplejning i særklasse

Vores street food-inspirerede anretninger er ikke kun lækre men også elegante. Vi serverer et godt udvalg af mindre serveringer, som gæsterne kan tage med ud i parken og nyde på terrassen, bænken eller til et havespil. Stemningen er afslappet og smagen i top.

Baren er naturligvis også åben, og her serveres et stort udvalg af øl, vand og drinks-bowler, som kan benyttes under hele festen.

Derudover serverer vi natmad, når festen når sin afslutning.

Ingen havefest uden havespil

Vi tilbyder en række sjove aktiviteter, som gæsterne frit kan benytte i løbet af dagen. Vores udvalg inkluderer bl.a. stigegolf, kongespil og ‘slå-søm-i-træstub’ mm. Og det dejlige er, at de ikke bare er underholdning – de er også samtalestartere. Folk griner, udfordrer hinanden og hepper på holdene.

Måske er det her, man lærer sin kollega at kende på en helt ny måde, eller får hilst på en kollega, man ikke tidligere har talt med.

Underholdning for alle

Underholdning er en stor del af Havefesten. Vi tilbyder en bred vifte af muligheder, så I kan skabe den perfekte stemning:

DJ: Lad musikken fylde luften og skabe stemning. Vores dygtige DJ sørger for en playliste, der passer til jeres fest. Fra dansegulv til lounge – vi kan tilbyde det hele.

Karaoke: Hvis I har nogle skjulte sangtalenter, så er karaoke en sjov måde at få dem frem på. Mikrofonen er jeres, og vi sørger for de største hits.

Band: Live musik er altid en vinder. Vi kan arrangere alt fra jazz- til popbands. Lad musikerne skabe den perfekte atmosfære.

Stand-up: Latter er den bedste medicin. Inviter en stand-up komiker, der kan få jer til at grine og løsne op. Det er den perfekte måde at starte festen på.

Teambuildingsøvelser med CoastZone

Ønsker I en større fællesskabende aktivitet i løbet af dagen, så anbefaler vi vores dygtige samarbejdspartner CoastZone, der er ekspert i teambuilding.

Lad dem guide jer igennem samarbejdsøvelser, der styrker fællesskabet blandt medarbejderne og samtidig sætter gang i dialogen og festen.

Øvelserne tilpasses efter jeres ønsker og formål for dagen.

Når mørket falder på

Vi sørger naturligvis for unik udendørs oppyntning, og vi går op i detaljerne. Vores rød/hvid-ternede duge på bordene tilføjer charme og stemning, og når mørket falder på, tænder vi for de kulørte lamper, lanterner og lys på træerne. Alt dette forvandler parken til et magisk sted, når solen går ned.

Fra parken har I desuden nem adgang til eget festlokale, så I kan fortsætte festen indendørs, når I ønsker det, eller I kan vælge et festtelt i parken.

 

Når festen fortsætter inde

I får naturligvis mulighed for at fortsætte festen indenfor. Vi sørger for indendørs bar og plads til at danse, til fødderne ikke kan mere.

Har I booket overnatning bliver det ikke nemmere. Når energien er opbrugt, kan I stille og roligt gå til jeres moderne værelse og få en dejlig, tiltrængt søvn.

Priser, pakker og tilvalgsmuligheder

Havefesten

Tidsrum 16 – 24
Prisen er pr. person ved min. 100 deltagere

Street food – 6 retter (3 timer)

Drikkevarer ad libitum – øl, vand, vin og drinkbowler (8 timer)

Natmad

Fra 1.525 kr.

Havefesten inkl. overnatning

Tidsrum 16 – 10
Prisen er pr. person

Street food – 6 retter (3 timer)

Drikkevarer ad libitum – øl, vand, vin og drinkbowler (8 timer)

Natmad

Overnatning i delt dobbeltværelse

Fra 2.125 kr.

Tilvalg

Vælg de tilvalg som passer til netop jeres havefest

DJ

Karaoke

Band

Stand-up

Telt

Tipi

Scener og teknik

Transport - vi er behjælpelige med at bestille og koordinere bustransport til og fra festen for alle deltagere.

Eksterne streetfood boder - f.eks. østers, churos, flæskestegssandwich, sliders, champagne- eller cocktailbar

Send os en forespørgsel

Overvejer I at holde havefest på Skanderborg Park?

Udfyld formularen og send os en ganske uforpligtende forespørgsel – så vender vi tilbage med et tilbud indenfor 24 timer på hverdage. 

Selskaber