Rul ned

Åbent hus for selskaber og fester

Vil I holde jeres fest et helt unikt sted?

På Skanderborg Park er alle forudsætninger for en gennemført fest til stede. Vi har de smukkeste grønne omgivelser, indbydende lyse lokaler og et køkken i absolut særklasse. Vi klarer alt det praktiske, så I kan koncentrere jer om at nyde dagen og samværet med jeres gæster. Udover at afholde selve festen, tilbyder vi også mulighed for at booke overnatning inklusiv lækker morgenmad – både til jer selv og jeres gæster.

Åbent hus lørdag den 27. januar fra kl. 13.00 – 16.00

Vi åbner dørene og byder indenfor til en skøn dag, hvor I kan lade jer inspirere og få en smagsprøve på, hvordan det vil være at holde fest på Skanderborg Park. Vores festlokaler er åbne med opdækkede borde, vores selskabskoordinatorer står klar til en uforpligtende snak, og vi har inviteret nogle af vores samarbejdspartnere, som vil udstille deres produkter til inspiration. I kan glæde jer til at møde Buch Couture (brudekjoler), Fuldt Flor (blomsterdesigner), bryllupsfotograf Michelle Kaster samt DRS Event (dekoration og styling).

Vi glæder os meget til at byde velkommen på Skanderborg Park.

Praktisk information

27. januar 2024: Kl. 13.00-16.00
Skanderborg Park: Skovsvinget 10, 8660 Skanderborg

Program
13.00:
Velkommen med snacks og bobler
13.0-16.00: Selskabslokalerne er åbne med forskellige festopdækninger, og I kan møde vores selskabskoordinatorer samt udstillerne til en uforpligtende snak.
14.30: Kaffe og kage
15.00-15.30: Interview af gæst, der har holdt bryllup på Skanderborg Park
16.00: Tak for i dag

Tilmelding
Gratis entré
ved tilmelding senest 26. januar på 89 93 33 10 eller mail (klik på knap nedenfor).
I døren koster billetten 50 kr. pr. pers.

Tilmeld jer her

Se vores fine selskabslokaler

Vores restaurantchef Emil har sørget for, at de forskellige festlokaler er dækket op, så I kan hente inspiration til kreativ borddækning – herunder pynt og blomster.

I får mulighed for at se vores forskellige festlokaler, så I kan få en fornemmelse for, om et af dem kunne være den perfekte ramme til netop jeres fest.

Lækre smagsprøver fra vores køkken

I kan glæde jer til forskellige smagsprøver fra køkkenet, hvor vores kokke, bager og konditor altid arbejder med årstidens friske råvarer – og hvor stort set alt er lavet fra bunden.

Vores køkken er kendt for at tænke innovativt og altid at levere mad i særklasse – hvad enten vi taler ‘gode klassiske retter’ eller udvikling af nye retter.

Personlig og smilende service

Det er vigtigt for os, at I som gæster føler jer velkommen og taget godt imod.
Derfor vil I altid møde et smilende ansigt i receptionen, servicemindede tjenere og et dygtigt og engageret køkkenteam.

Alle vores medarbejdere står til rådighed og vil gøre alt, de kan, for at skabe den bedste oplevelse for jer og jeres selskab.

På dagen møder I disse udstillere

Smukke brudekjoler

Buch Couture skaber personlige, eksklusive og moderne brudekjoler med udgangspunkt i stolte håndværkstraditioner. De sætter en ære i at skabe netop den kjole, der gør, at du som brud bliver set som den, du er.

Glæd jer til en uforpligtende snak om de mange muligheder.

Dekoration og styling

DRS Event har mange års erfaring i planlægning, koordinering og dekoration til både fester, festivaler, konferencer mm. De er fyldt med gode idéer og en stor know-how, som de gerne deler ud af.

Glæd jer til en uforpligtende snak om de mange muligheder.

Bryllupsfotograf

Michelle Kaster er ekspert i fotografering ved fester. Hun fotograferer primært bryllupper, hvor hun på unik vis formår at fange sjove vinkler, værtsparret, deres gæster og alt det sjove, der sker til en fest. Mange års erfaring er med til at give en høj kvalitet og skabe de smukkeste fotos, der oser af autenticitet.

 

Glæd jer til en uforpligtende snak om de mange muligheder.

Blomsterdesigner

Fuldt Flor drives af blomsterdekoratør Dan Xavier, som også er ambassadør for Floral Fundamentals. Hans kærlighed til blomster lyser ud af ham, og hver dag efterlever han sit koncept ‘Friskhed og høj faglig stolthed’, så man som kunde altid får de mest muligt friske blomster og den ypperste kvalitet.

Glæd jer til en uforpligtende snak om de mange muligheder.

Sådan tilmelder I jer

Der er gratis entré ved tilmelding senest 23. januar på 89 93 33 10 eller mail (klik på knap nedenfor).
I døren koster billetten 50 kr. pr. pers.

Tilmeld jer her