Restaurant og Selskaber

På Skanderborg Park kan vi både hjælpe med det lille selskab på 8 kuverter, det store med 220 – og alt der i mellem!

Med en beliggenhed og en udsigt, der er helt unik og et køkken og en restaurant, der leverer mad og service i topklasse, så er der allerede flere gode grunde til, at du skal holde din fest på Hotel Skanderborg Park

Om du inviterer på restaurant eller til selskab

Vi har lokaler, der passer til selskaber af enhver størrelse. Uanset om det er det lille, intime selskab med 8 deltagere, den helt store gallamiddag med 220 kuverter eller en mere uformel reception.

Lige gyldigt hvilken model du vælger, så står vores veluddannede personale klar med idéer og rådgivning :

  • om menu
  • vinvalg
  • opdækning

og hvad der ellers skal til for at skabe den perfekte fest. Det eneste du skal sørge for er at invitere gæster. Så sørger vi for resten, så du kan koncentrere dig om at nyde din særlige dag i fulde drag.

Der er én ting, jeg især vil fremhæve ved Skanderborg Park

Det er jeres evne til at få os gæster til at føle os velkomne. I jeres kundeservice yder I både varme og charme – og samtidig er I fagligt dygtige, så det hele fungerer.

Kim Fogh / Leadership lighthouse
Det er som at komme hjem.

“Jeg holder kurser flere steder og sammenlignet med mange andre steder, så er Skanderborg Park ligesom at komme hjem. Det er lidt som en oase. Der er ro, der er optimale rammer for læring, der er plads til at man kan trække sig tilbage for at reflektere og – ja, så føler man sig bare som en af de særlige gæster. Uanset hvem man er. At maden så oveni er fremragende er bare et dejligt ekstra plus”.

Pernille Bech Hansen, konsulent hos Finanssektorens Uddannelsescenter.
ALTING fungerer ALTID!

“Når jeg, ofte flere gange om måneden, rammer Skanderborg Park, så bliver jeg hver eneste gang mødt af varme, professionalisme og et personale som begejstret siger “Hej Michael”. Jeg ved godt det er en kliche, men det er sgu lidt som at komme hjem… blot er der ryddet op og lavet mad :-)

At ALTING så ALTID fungerer, lige fra teknikken, henover bord/stole opsætninger og til den altid lækre forplejning – betyder at jeg bare kan koncentrere mig om at være foredragsholder/underviser.”

Michael Groser / michaelgroser.dk

Følg #skanderborgpark på Instagram