Ugens menu i restauranten

Altid et besøg værd

Vores dygtige køkkenchef og hans hold sammensætter hver uge spændende retter til ugens menu, både til vores lækre frokostbuffet og til middagen om aftenen. Alle råvarer er nøje udvalgt og sammensat ud fra årstiden med klar inspiration i middelhavskøkkenet.

Skal du have et frokostmøde eller en middag om aftenen med en forretningsforbindelse, så læg vejen forbi os og få en fantastisk oplevelse i professionelle og hyggelige rammer.

For at være sikker på at kunne få en plads i restauranten anbefaler vi, at I reserverer bord på forhånd.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Frokost menu

Aften menu

A La Carte Kort

 

Ring og bestil bord

Reception: +45 89 93 33 10

Skanderborg Park ApS
Skovsvinget 10
DK – 8660 Skanderborg

Mail: reception@skanderborgpark.dk

Der er én ting, jeg især vil fremhæve ved Skanderborg Park

Det er jeres evne til at få os gæster til at føle os velkomne. I jeres kundeservice yder I både varme og charme – og samtidig er I fagligt dygtige, så det hele fungerer.

Kim Fogh / Leadership lighthouse
Det er som at komme hjem.

“Jeg holder kurser flere steder og sammenlignet med mange andre steder, så er Skanderborg Park ligesom at komme hjem. Det er lidt som en oase. Der er ro, der er optimale rammer for læring, der er plads til at man kan trække sig tilbage for at reflektere og – ja, så føler man sig bare som en af de særlige gæster. Uanset hvem man er. At maden så oveni er fremragende er bare et dejligt ekstra plus”.

Pernille Bech Hansen, konsulent hos Finanssektorens Uddannelsescenter.
ALTING fungerer ALTID!

“Når jeg, ofte flere gange om måneden, rammer Skanderborg Park, så bliver jeg hver eneste gang mødt af varme, professionalisme og et personale som begejstret siger “Hej Michael”. Jeg ved godt det er en kliche, men det er sgu lidt som at komme hjem… blot er der ryddet op og lavet mad :-)

At ALTING så ALTID fungerer, lige fra teknikken, henover bord/stole opsætninger og til den altid lækre forplejning – betyder at jeg bare kan koncentrere mig om at være foredragsholder/underviser.”

Michael Groser / michaelgroser.dk

Følg #skanderborgpark på Instagram