Gourmet aften med Flor de Pingus

Lørdag den 28. marts 2020 kl. 18.00

Vores winemakersdinner først på året var en kæmpe success, og derfor laver vi nu et gourmet-arrangement, der sætter fokus på mad og vin i absolut topklasse.

Vores dygtige køkkenchef har sammensat en luksus-menu, der blandet byder på østers, ristede jomfruhummere, friskrevet trøffel og vildsvinemørbrad samt æblekage a la mode – og sluttelig hjemmelavede chokolader fra egen konditor.

Til maden serveres de bedste bobler fra Ruinart.

2012 Pinot Gris Reserve de Personnelle Trimbach

2016 Chassagne Montrachet fra vincet Girardin i Bourgogne

2014 Ribera Del Duero Flor de Pingus i magnumflasker og

2012 Eiswein Payer fra Østrig

Pris pr. kuvert kr. 1.995,-

 

 

Kontakt

Følg #skanderborgpark på Instagram