Fester

Hvis du skaffer gæsterne til festen, så sørger vi for, at den bliver en succes.

Sølvbryllup? Rund fødselsdag? Jubilæum eller studenterfest? Der findes mange gode anledninger til at holde en fest. Og næsten lige så mange gode grunde til, at du skal holde din fest hos os. Uanset om det skal være den højtidelig middag eller den mere uformelle reception.

Først er der de fantastiske rammer i den stille, ugenerede park på toppen af Skanderborg – med udsigt over søen. Dernæst kommer vores restaurant, hvor køkkenchefen og hans hold altid leverer mad i absolut topklasse. Faktisk skal du blot sørge for, at sende invitationer ud til dem, som du gerne vil feste med.

Vores veluddannede og topprofessionelle personale tager hånd om dig og dine gæster lige fra det første planlægningsmøde, hvor vi står parat til at rådgive dig om menu, vine, lokalevalg og borddækning. I vores restaurant er mottoet, at det er din fantasi, der sætter vores grænser.

Så lad os klare alt det praktiske. Så kan du koncentrere dig 100 procent om at nyde dagen – og samværet med dine gæster.

 

Selskabsoplevelser 2022
Der er én ting, jeg især vil fremhæve ved Skanderborg Park

Det er jeres evne til at få os gæster til at føle os velkomne. I jeres kundeservice yder I både varme og charme – og samtidig er I fagligt dygtige, så det hele fungerer.

Kim Fogh / Leadership lighthouse
Det er som at komme hjem.

“Jeg holder kurser flere steder og sammenlignet med mange andre steder, så er Skanderborg Park ligesom at komme hjem. Det er lidt som en oase. Der er ro, der er optimale rammer for læring, der er plads til at man kan trække sig tilbage for at reflektere og – ja, så føler man sig bare som en af de særlige gæster. Uanset hvem man er. At maden så oveni er fremragende er bare et dejligt ekstra plus”.

Pernille Bech Hansen, konsulent hos Finanssektorens Uddannelsescenter.
ALTING fungerer ALTID!

“Når jeg, ofte flere gange om måneden, rammer Skanderborg Park, så bliver jeg hver eneste gang mødt af varme, professionalisme og et personale som begejstret siger “Hej Michael”. Jeg ved godt det er en kliche, men det er sgu lidt som at komme hjem… blot er der ryddet op og lavet mad :-)

At ALTING så ALTID fungerer, lige fra teknikken, henover bord/stole opsætninger og til den altid lækre forplejning – betyder at jeg bare kan koncentrere mig om at være foredragsholder/underviser.”

Michael Groser / michaelgroser.dk

Følg #skanderborgpark på Instagram