Konfirmation

Konfirmationen er livets første voksenfest. Giv din konfirmand en uforglemmelig oplevelse. Og lad os skabe rammerne, mens du tager dig af gæsterne.

Konfirmationen er en af de fester, man altid husker. Ikke så meget på grund af sangene og onklernes halvpinlige taler om indgangen til de voksnes rækker, men fordi konfirmationen er den første fest, hvor man uomtvisteligt har hovedrollen og en dag i fokus. På Skanderborg Park er vi klar til at give din konfirmand eller konfirmandinde en uforglemmelig dag. Uanset om I ønsker “et klassisk selskab” eller en temafest.

I vores restaurant er mottoet, at jeres ønsker er vores udfordring. Så vi er klar til sammen med jer at finde frem til lige netop den menu, som konfirmanden foretrækker. Ligesom vores dygtige personale er klar med rådgivning om, hvilke vine der passer til.

Vores køkken er i det hele taget i en klasse for sig. Alt bliver tilberedt fra bunden og af årstidens bedste råvarer – kød, vildt, fisk, frugt, bær og grøntsager – alt sammen fra nøje udvalgte leverandører, som vi har stor tillid til. Festmåltidet tilrettelægges nøje, og vi gør os altid stor umage med forberedelserne. For vi ved, at en fantastisk, vellykket middag er nøglen til den gode fest.

Vi har selskabslokaler i flere størrelser, og sammen med jer finder vi det lokale, der passer lige netop til jeres antal gæster og til den bordopstilling, som I foretrækker. Har I særlige ønsker til borddækningen, finder vi ud af det, ligesom vi også gerne hjælper med forskellige forslag til inspiration. På den store dag sørger vi naturligvis for alt det praktiske, så I kan koncentrere jer om festen, gæsterne og ikke mindst konfirmanden.

Menuforslag for 2022 er under udarbejdelse og kommer snart her på siden.

Der er én ting, jeg især vil fremhæve ved Skanderborg Park

Det er jeres evne til at få os gæster til at føle os velkomne. I jeres kundeservice yder I både varme og charme – og samtidig er I fagligt dygtige, så det hele fungerer.

Kim Fogh / Leadership lighthouse
Det er som at komme hjem.

“Jeg holder kurser flere steder og sammenlignet med mange andre steder, så er Skanderborg Park ligesom at komme hjem. Det er lidt som en oase. Der er ro, der er optimale rammer for læring, der er plads til at man kan trække sig tilbage for at reflektere og – ja, så føler man sig bare som en af de særlige gæster. Uanset hvem man er. At maden så oveni er fremragende er bare et dejligt ekstra plus”.

Pernille Bech Hansen, konsulent hos Finanssektorens Uddannelsescenter.
ALTING fungerer ALTID!

“Når jeg, ofte flere gange om måneden, rammer Skanderborg Park, så bliver jeg hver eneste gang mødt af varme, professionalisme og et personale som begejstret siger “Hej Michael”. Jeg ved godt det er en kliche, men det er sgu lidt som at komme hjem… blot er der ryddet op og lavet mad :-)

At ALTING så ALTID fungerer, lige fra teknikken, henover bord/stole opsætninger og til den altid lækre forplejning – betyder at jeg bare kan koncentrere mig om at være foredragsholder/underviser.”

Michael Groser / michaelgroser.dk

Følg #skanderborgpark på Instagram