Konference med overnatning i det grønne hjerte af Skanderborg

Skanderborgparken tilbyder et unikt sted til din næste konference med overnatning. Vi tager os af alt fra facilitering og cateringydelser (herunder lækker morgenmad), så du ikke har nogen bekymringer om logistik eller koordinering på selve dagen.

Derudover byder de smukke grønne omgivelser på plads til fordybelse og sætter rammen for en skøn pause med bevægelse, så gæsterne holder sig veloplagte hele dagen.

Det eneste du skal gøre er at dukke op og sørge for underholdningen!

 

Send forespørgsel

De smukke udendørsarealer ved Skanderborg Park byder på plads til fordybelse

Stort konferencecenter med rige muligheder for overnatning

I Skanderborg Park har vi i alt 73 lyse værelser – alle indrettet efter en rolig og hjemlig stemning. Derudover gør vi lidt ekstra ud af komforten, så alle kan føle sig godt tilpas:

Alle dobbeltsenge er 2.10 x 2 m

Pudemenu med 5 forskellige typer hovedpuder

 

Alle vores værelser er desuden udstyret med eget badeværelse, føntørrer, safeboks, telefon og tv med radio og mulighed for vækning. Der er gratis wifi på værelset og mulighed for at tilberede kaffe, te og kakao.

 

Følgende er selvfølgelig også inkluderet i prisen:

Lækker morgenbuffet fra kl. 7.00 (søndag fra kl. 8.00)

Fitnessrum, sauna, petanque, tennisbane, golfbane og aktivitetsrum

Hyggelige loungeområder

Døgnbemandet reception

Gratis parkering lige uden for døren

Har du spørgsmål vedrørende planlægning og facilitering af din næste konference med overnatning, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Giv os et kald på +45 89 93 33 10 eller send en mail på reception@skanderborgpark.dk.

Læs mere om Skanderborg Park som konferencecenter.

 

Skulle du blive forhindret, kan værelser annulleres uden beregning indtil 48 timer før.

Tjek ind fra klokken 14 og tjek ud klokken 10 på hverdage og lørdag.

Søn- og helligdage først klokken 11.

 

Send forespørgsel
Der er én ting, jeg især vil fremhæve ved Skanderborg Park

Det er jeres evne til at få os gæster til at føle os velkomne. I jeres kundeservice yder I både varme og charme – og samtidig er I fagligt dygtige, så det hele fungerer.

Kim Fogh / Leadership lighthouse
Det er som at komme hjem.

“Jeg holder kurser flere steder og sammenlignet med mange andre steder, så er Skanderborg Park ligesom at komme hjem. Det er lidt som en oase. Der er ro, der er optimale rammer for læring, der er plads til at man kan trække sig tilbage for at reflektere og – ja, så føler man sig bare som en af de særlige gæster. Uanset hvem man er. At maden så oveni er fremragende er bare et dejligt ekstra plus”.

Pernille Bech Hansen, konsulent hos Finanssektorens Uddannelsescenter.
ALTING fungerer ALTID!

“Når jeg, ofte flere gange om måneden, rammer Skanderborg Park, så bliver jeg hver eneste gang mødt af varme, professionalisme og et personale som begejstret siger “Hej Michael”. Jeg ved godt det er en kliche, men det er sgu lidt som at komme hjem… blot er der ryddet op og lavet mad :-)

At ALTING så ALTID fungerer, lige fra teknikken, henover bord/stole opsætninger og til den altid lækre forplejning – betyder at jeg bare kan koncentrere mig om at være foredragsholder/underviser.”

Michael Groser / michaelgroser.dk

Følg #skanderborgpark på Instagram