Gør dit firmaarrangement til en succes med overnatning

Et firmaarrangement er en god måde at komme hinanden ved og knytte bånd mellem kollegerne. Det kan dog være en vanskelig opgave at arrangere en større firmatur: Der skal tages stilling til planlægning, budget og meget mere.

Derfor har vi hos Skanderborg Park gjort det til vores mission at gøre det nemmere for dig. Vi har samlet alle faciliteterne ét sted: Spisning, Aktiviteter som f.eks. Teambuilding og Overnatning.

 

Send forespørgsel

Fordelene ved at samle dit firmaarrangement med overnatning ét sted

Vil du sikre, at alle hygger sig til det næste firmaarrangement – inklusiv jer, der koordinerer det? Så overvej at samle aktiviteter, måltider og overnatning ét sted. Fordelene er mange:

– I kan spare på rejseomkostningerne ved at have aktiviteter, overnatning og spisning samlet på ét sted. Det kan også gøre det nemmere at holde styr på budgettet, da I ikke behøver at bekymre jer om udgifter fra flere forskellige parter.

– I kan nemt planlægge alle aspekter af jeres arrangement ét sted, uden at I behøver at have med flere sælgere eller leverandører at gøre. Det betyder, at I kan bruge mere tid på at fokusere på detaljerne og aktiviteterne.

– Ved at have hotelværelser samme sted som firmaarrangementet har I mulighed for at få mere ud af dagene uden at gå på kompromis med tid eller kollegernes energi, da der ikke er unødvendig transport frem og tilbage, og der kan nemt indlægges pauser til fordybelse og ro i løbet af dagen, hvis det er nødvendigt.

– I har adgang til fuld forplejning på stedet. Vores team kan hjælpe dig med at planlægge og udføre en måltidsplan, der opfylder dine behov og dit budget. Vi tilbyder fuld forplejning, herunder morgenmad, frokost og aftensmad. Vi imødekommer selvfølgelig eventuelle diætkrav og allergier.

 

Skanderborg Park: Skønne faciliter i smukke omgivelser

Ved at vælge Skanderborg Park får du desuden fordelene:

– Vores professionelle team kan hjælpe jer med at planlægge og gennemføre et vellykket arrangement.

– Vi har smukke omgivelser med plads til bevægelse, ro og fordybelse, så jeres kolleger får en god oplevelse.

– Vi har alle fornødne faciliteter til at kunne afholde en firmatur for hele firmaet, hvor alle går glade hjem.

Vi sørger for, at det bliver en vellykket og mindeværdig begivenhed for alle!

Flere af vores gæster kommer igen, fordi vi gør os fortjente til at blive deres foretrukne sted til at afholde konferencer, kurser og firmaarrangementer.

Læs også vores mange flotte anmeldelser fra Trip Advisor.

Send forespørgsel
Der er én ting, jeg især vil fremhæve ved Skanderborg Park

Det er jeres evne til at få os gæster til at føle os velkomne. I jeres kundeservice yder I både varme og charme – og samtidig er I fagligt dygtige, så det hele fungerer.

Kim Fogh / Leadership lighthouse
Det er som at komme hjem.

“Jeg holder kurser flere steder og sammenlignet med mange andre steder, så er Skanderborg Park ligesom at komme hjem. Det er lidt som en oase. Der er ro, der er optimale rammer for læring, der er plads til at man kan trække sig tilbage for at reflektere og – ja, så føler man sig bare som en af de særlige gæster. Uanset hvem man er. At maden så oveni er fremragende er bare et dejligt ekstra plus”.

Pernille Bech Hansen, konsulent hos Finanssektorens Uddannelsescenter.
ALTING fungerer ALTID!

“Når jeg, ofte flere gange om måneden, rammer Skanderborg Park, så bliver jeg hver eneste gang mødt af varme, professionalisme og et personale som begejstret siger “Hej Michael”. Jeg ved godt det er en kliche, men det er sgu lidt som at komme hjem… blot er der ryddet op og lavet mad :-)

At ALTING så ALTID fungerer, lige fra teknikken, henover bord/stole opsætninger og til den altid lækre forplejning – betyder at jeg bare kan koncentrere mig om at være foredragsholder/underviser.”

Michael Groser / michaelgroser.dk

Følg #skanderborgpark på Instagram