Om Skanderborg Park

Skanderborg Park Hotel & Konference er et fire-stjernet konferencehotel og en a la carte-restaurant, hvor vi gør alt hvad vi kan for at sikre, at det lækre og eksklusive går hånd i hånd med det ubesværede og uhøjtidelige. Vores mantra er gennemført lækkerhed og det skinner igennem både på rammerne og interiøret – og på den mad vi serverer – og måden vi serverer den på.
Skanderborg Park er stedet hvor du kan være helt sikker på at alting spiller perfekt uanset om det du som professionel skal holde konferencer, kurser eller møder. Eller om du som privat skal holde en af livets store fester, nyde et måltid mad med nogen du holder af – eller blot har brug for en overnatning, når du er på farten.
På Skanderborg Park har vi en udpræget grøn profil og gør os umage for at handle bæredygtigt og ansvarligt i forhold til miljøet. Det betyder for eksempel at vi har stort fokus på energi- og madspild (Vi har både Green Key og Refood-certificering) og at vores skønne park og udearealer holdes helt uden brug af sprøjtegifte og kemikalier.
Vi glæder os til at tage imod dig.

Følg #skanderborgpark på Instagram