Om Skanderborg Park

Skanderborg Park er et fire-stjernet konferencehotel, hvor vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at det lækre og eksklusive går hånd i hånd med det ubesværede og uhøjtidelige. Vores mantra er nemlig, at det skal være gennemført lækkert.

Hos Skanderborg Park tilbyder vi følgende:

Møder, kurser og konferencer: 

Vi har mange års erfaring i afvikling af møder og konferencer. Hos os får du og dine gæster en gennemført oplevelse med lækker forplejning og alle tænkelige mødefaciliteter.

Med vores centrale placering i Jylland er der under 30 min. kørsel til Aarhus, Silkeborg, Randers, Horsens og Vejle.

Hotel og overnatning: 

På Skanderborg Park tilbyder vi 73 lyse værelser – indrettet i enkel og elegant stil. Vores gæster skal sove rigtig godt, og derfor er alle værelser indrettet med ekstra store senge.  Alle værelser har bad/toilet, føntørrer, safeboks, telefon og tv med radio og mulighed for vækning.

Selskaber: 

Vil du holde din næste fest på Skanderborg Park? Lad os klare alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om at nyde dagen og samværet med dine gæster. Vi tilbyder en beliggenhed og en udsigt, der er helt unik og et køkken og en restaurant, der leverer mad og service i topklasse.

Vi har festlokaler i flere størrelser, og sammen med jer finder vi det lokale, der passer lige netop til jeres antal gæster.

Vi kan både hjælpe med det lille selskab på 8 kuverter, det store med 220 – og alt derimellem.

Events og arrangementer: 

Vi elsker at forkæle vores gæster – så simpelt er det. Derfor udvikler og afholder vi løbende nye arrangementer, hvor mad og drikke, god stemning og sublim service går hånd i hånd og sikrer gennemført
lækkerhed. Hold dig opdateret på skanderborgpark.dk/event

Vi glæder os til at tage imod dig.

Brochure

Hent brochure her

Har du brug for flere eksemplarer så send os en mail på reception@skanderborgpark.dk og vi sender dig det antal, du skal bruge.

Følg #skanderborgpark på Instagram