Om os

Velkommen til Skanderborg Park. Vi er et 4-stjernet hotel med mange års erfaring i afholdelse af møder, konferencer, selskaber og events. Vi ligger i smukke omgivelser på toppen af Skanderborg med udsigt til park, sø og skov. Vi sikrer, at et besøg hos os er eksklusivt, veltilrettelagt og behageligt. Vores mission er nemlig, at det altid skal være en gennemført lækker oplevelse at besøge Skanderborg Park.

 

 

Om Skanderborg Park

De fleste kender os allerede. Skulle du ske ikke at vide så meget om os, kan du få en introduktion til Skanderborg Park lige her.

Læs mere

Kontakt os

Vi er altid klar til at hjælpe med spørgsmål og rådgivning – og du er velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Se vores kontaktoplysninger her.

Læs mere

Gavekort

Ønsker du at give et gavekort til en oplevelse på Skanderborg Park? Køb et gavekort på et beløb, eller giv et gavekort på et specifikt arrangement.

Læs mere

Ledige stillinger

Er du interesseret i at være en del af vores team på Skanderborg Park? Find en oversigt over alle ledige stillinger her – vi opdaterer siden løbende, så hold øje.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på arrangementer, aktiviteter, konkurrencer, inspiration og nyheder om Skanderborg Park.

Læs mere

Galleri

Tag et kig i vores galleri og bliv inspireret. Her har vi samlet en lang række stemningsbilleder fra både ude og inde samt hverdag og fest.

Læs mere