Book bord i vores restaurant

Lækker mad i skønne omgivelser …

I vores hyggelige, lyse restaurant venter der dig en oplevelse, der vil bearbejde de fleste af dine sanser. Gennem de store vinduespartier er der frit udsyn til de skønne omgivelser, der omkranser hotellet.

Og via vores bugnende frokostbuffetter eller aftenanretninger sørger vores Køkkenchef Martin Skov Nielsen og hele hans hold for at tage din smags- og lugtesans med på eventyr.

På Skanderborg Park sætter vi en ære i, at alt det, vi serverer, er tilberedt fra bunden – og af årstidens friske og bedste råvarer. Det betyder blandt andet, at vi ikke kører en standardbuffet uge efter uge. Så selv om du kommer hos os flere gange, vil der hver gang vente dig en ny og spændende kulinarisk oplevelse.

Der er én ting, jeg især vil fremhæve ved Skanderborg Park

Det er jeres evne til at få os gæster til at føle os velkomne. I jeres kundeservice yder I både varme og charme – og samtidig er I fagligt dygtige, så det hele fungerer.

Kim Fogh / Leadership lighthouse
Det er som at komme hjem.

“Jeg holder kurser flere steder og sammenlignet med mange andre steder, så er Skanderborg Park ligesom at komme hjem. Det er lidt som en oase. Der er ro, der er optimale rammer for læring, der er plads til at man kan trække sig tilbage for at reflektere og – ja, så føler man sig bare som en af de særlige gæster. Uanset hvem man er. At maden så oveni er fremragende er bare et dejligt ekstra plus”.

Pernille Bech Hansen, konsulent hos Finanssektorens Uddannelsescenter.
ALTING fungerer ALTID!

“Når jeg, ofte flere gange om måneden, rammer Skanderborg Park, så bliver jeg hver eneste gang mødt af varme, professionalisme og et personale som begejstret siger “Hej Michael”. Jeg ved godt det er en kliche, men det er sgu lidt som at komme hjem… blot er der ryddet op og lavet mad :-)

At ALTING så ALTID fungerer, lige fra teknikken, henover bord/stole opsætninger og til den altid lækre forplejning – betyder at jeg bare kan koncentrere mig om at være foredragsholder/underviser.”

Michael Groser / michaelgroser.dk

Følg #skanderborgpark på Instagram