Menuerne på vores restaurant i Skanderborg

Hvad enten du skal have et frokostmøde eller en middag om aftenen med en forretningsforbindelse, gode venner eller den eneste ene, så er vores restaurant i Skanderborg altid værd at besøge.

Vores dygtige køkkenchef Martin Skov Nielsen og hans team sammensætter hver uge en række spændende retter som supplement til vores faste a la carte-menu. Altid af nøje udvalgte, friske råvarer, der matcher den sæson vi befinder os i.

Vi henter en stor del af vores inspiration i det franske og det italienske køkken – men har naturligvis også plads til nogle af de danske klassikere. Men uanset inspirationskilde så er fællesnævneren for det hele velsmag, velduft og velbehag i hyggelige omgivelser.

For at være sikker på at du kan få en plads i restauranten, så anbefaler vi, at du reserverer bord på forhånd. Bordbestilling kan ske på telefon 89 93 33 10.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores restaurant i Skanderborg.

Der er én ting, jeg især vil fremhæve ved Skanderborg Park

Det er jeres evne til at få os gæster til at føle os velkomne. I jeres kundeservice yder I både varme og charme – og samtidig er I fagligt dygtige, så det hele fungerer.

Kim Fogh / Leadership lighthouse
Det er som at komme hjem.

“Jeg holder kurser flere steder og sammenlignet med mange andre steder, så er Skanderborg Park ligesom at komme hjem. Det er lidt som en oase. Der er ro, der er optimale rammer for læring, der er plads til at man kan trække sig tilbage for at reflektere og – ja, så føler man sig bare som en af de særlige gæster. Uanset hvem man er. At maden så oveni er fremragende er bare et dejligt ekstra plus”.

Pernille Bech Hansen, konsulent hos Finanssektorens Uddannelsescenter.
ALTING fungerer ALTID!

“Når jeg, ofte flere gange om måneden, rammer Skanderborg Park, så bliver jeg hver eneste gang mødt af varme, professionalisme og et personale som begejstret siger “Hej Michael”. Jeg ved godt det er en kliche, men det er sgu lidt som at komme hjem… blot er der ryddet op og lavet mad :-)

At ALTING så ALTID fungerer, lige fra teknikken, henover bord/stole opsætninger og til den altid lækre forplejning – betyder at jeg bare kan koncentrere mig om at være foredragsholder/underviser.”

Michael Groser / michaelgroser.dk

Følg #skanderborgpark på Instagram