Mere end blot et konferencehotel!

Her er der plads til at brede sig

På Skanderborg Park er alle vores 73 lyse værelser indrettet i samme enkle og elegante stil, som resten af hotellet. Det skaber den rolige og hjemlige atmosfære, som vi er kendt for. Vi lægger desuden stor vægt på, at vores gæster sover godt, og derfor er alle vores værelser indrettet med ekstra store senge. Hos os er en enkeltseng 2,10 meter lang og 1,05 meter bred. Ud over ekstra store madrasser, så får du også muligheden for at vælge lige netop den type hovedpude, der giver dig den bedste komfort, idet vi har en “pudemenu” med fem forskellige typer hovedpuder. Hvis du hellere vil have en anden pude end den, der er på værelset ved ankomsten, så kontakter du blot vores reception. Så kommer de med den pude, du foretrækker.

Alle vores værelser er udstyret med bad/toilet, føntørrer, safeboks, telefon og tv med radio og mulighed for vækning. Der er selvfølgelig mulighed for at koble sin pc på det gratis trådløse netværk, og du kan tilberede en kop kaffe, te eller kakao på værelset som du ønsker.

Følgende er selvfølgelig  inkluderet i prisen:

  • Lækker morgenbuffet fra kl. 7.00 (søndag fra kl. 8.00)
  • Gratis wifi
  • Fitnessrum, sauna, petanque, tennisbane, golfbane og aktivitetsrum
  • Te/kaffe på værelset
  • Hyggelige loungeområder
  • Pudemenu
  • Døgnbemandet reception
  • Gratis parkering lige uden for døren

Skulle du alligevel blive forhindret, kan værelset annulleres uden beregning indtil 48 timer før.

Tjek ind fra klokken 14 og tjek ud klokken 10 på hverdage og lørdag.

Søn- og helligdage først klokken 11.

Det er som at komme hjem.

“Jeg holder kurser flere steder og sammenlignet med mange andre steder, så er Skanderborg Park ligesom at komme hjem. Det er lidt som en oase. Der er ro, der er optimale rammer for læring, der er plads til at man kan trække sig tilbage for at reflektere og – ja, så føler man sig bare som en af de særlige gæster. Uanset hvem man er. At maden så oveni er fremragende er bare et dejligt ekstra plus”.

Pernille Bech Hansen, konsulent hos Finanssektorens Uddannelsescenter.
ALTING fungerer ALTID!

“Når jeg, ofte flere gange om måneden, rammer Skanderborg Park, så bliver jeg hver eneste gang mødt af varme, professionalisme og et personale som begejstret siger “Hej Michael”. Jeg ved godt det er en kliche, men det er sgu lidt som at komme hjem… blot er der ryddet op og lavet mad :-)

At ALTING så ALTID fungerer, lige fra teknikken, henover bord/stole opsætninger og til den altid lækre forplejning – betyder at jeg bare kan koncentrere mig om at være foredragsholder/underviser.”

Michael Groser / michaelgroser.dk

Følg #skanderborgpark på Instagram