Sommerferie i Danmark

Sommerferie i smukke Skanderborg 2021

Uanset om du et til aktiv ferie med golf, cykling eller vandreture rundt i Søhøjlandet – eller om du er til daseferie med lækker mad, voksentid og en bog og en kold, læskende drink på terrassen, så er Skanderborg Park et godt bud på din sommerferie i Danmark.

Golfentusiasterne kan på max 20 minutter nå otte forskellige golfbaner i Østjylland, mountainbikerne kan på samme tid nå de fleste af de vidt berømmede MTB-spor ved Aarhus, Silkeborg og Ry og det smukke, kuperede landskab venter lige uden for døren på vandrerne og landevejsrytterne.

Skanderborg Park ligger roligt og ugeneret på toppen af Skanderborg. Når du bor på hotellet kan du slappe af med et spil golf på vores par 3-bane i parken, en dyst på hotellets tennisbane eller bare nyde udsigten fra terrassen – eller parken, hvorfra der er en flot udsigt ud over Skanderborg Sø.

I perioden fra og med uge 27 til uge 32 kan du booke vores særlige sommertilbud. Ønsker du udelukkende at overnatte, så kan du overnatte inklusive morgenmad for 525,-. Overnatning + 2 retters middag og morgenmad koster 725,- per person. (ingen tillæg for enkeltværelse)

Kontakt os på 89 93 33 10 eller på reception@skanderborgpark.dk og book dit sommerophold nu.

Book her

Følg #skanderborgpark på Instagram