Beaujolais Nouveau og Boeuf Bourguignon
En festaften i vinens tegn
Vi fejrer dette års Beaujolais Nouveau-høst ved at servere den ‘unge’ vin. Der bydes på 4 forskellige glas Beaujolais Nouveau vine i løbet af aftenen, som vores sommelier vil præsentere. Hertil serveres den traditionelle og velsmagende franske ret Boeuf Bourguignon, som vores dygtige kokke har tilberedt særligt til denne aften.
Måske kender du til historien og traditionen bag den populære (og omdiskuterede) vin – og måske har du aldrig hørt om den. Arrangementet er for alle, der nyder god fransk rødvin og mad i særklasse.
Historien bag den populære vin
“Le beaujolais nouveau est arrivé!” Et vinslogan som slog igennem i 80’erne og 90’erne, og her gik der sport i at få fat i de første flasker. Dette skabte en hype omkring vinen, som hænger ved fortællingen den dag i dag. Det ekstraordinære ved Beaujolais Nouveau er, at der benyttes en speciel vinteknik, der gør den let og og frugtig i smagen sammenlignet med andre franske vine.
Beaujolais er beliggende ca. 50 km nord for Lyon og har, til trods for tilhørsforholdet til Bourgogne regionen, sin helt egen vinstil, vinhistorie og kultur.
Forkæl jer selv med overnatning og lækker morgenmad
I forbindelse med arrangementet tilbyder vi overnatning til en specialpris.