16. november 2023
Kl. 18.00
Skanderborg Park
598 kr.

Beaujolais Nouveau og Boeuf Bourguignon

Den tredje torsdag i november er en særlig dag for vinproducenterne i Frankrig. Her frigives årets Beaujolais Nouveau-vin - en ung, frugtig og let rødvin. Det fejrer vi på denne dag, hvor vi serverer vin fra årets høst - direkte importeret fra Frankrig. 

En festaften i vinens tegn

Vi fejrer dette års Beaujolais Nouveau-høst ved at servere den ‘unge’ vin. Der bydes på 4 forskellige glas Beaujolais Nouveau vine i løbet af aftenen, som vores sommelier vil præsentere. Hertil serveres den traditionelle og velsmagende franske ret Boeuf Bourguignon, som vores dygtige kokke har tilberedt særligt til denne aften.

Måske kender du til historien og traditionen bag den populære (og omdiskuterede)  vin – og måske har du aldrig hørt om den. Arrangementet er for alle, der nyder god fransk rødvin og mad i særklasse.

Historien bag den populære vin 

“Le beaujolais nouveau est arrivé!” Et vinslogan som slog igennem i 80’erne og 90’erne, og her gik der sport i at få fat i de første flasker. Dette skabte en hype omkring vinen, som hænger ved fortællingen den dag i dag. Det ekstraordinære ved Beaujolais Nouveau er, at der benyttes en speciel vinteknik, der gør den let og og frugtig i smagen sammenlignet med andre franske vine.

B eaujolais er beliggende ca. 50 km nord for Lyon og har, til trods for tilhørsforholdet til Bourgogne regionen, sin helt egen vinstil, vinhistorie og kultur.

Forkæl jer selv med overnatning og lækker morgenmad
I forbindelse med arrangementet tilbyder vi overnatning til en specialpris.

Middag og vinmenu

16. november kl. 18.00

Beaujolais Nouveau vine
Middag bestående af boeuf bourguignon

598 kr.

Pris pr. pers.

Køb billetter

Middag, vinmenu og overnatning

16. november kl. 18.00

Beaujolais Nouveau vine
Middag bestående af boeuf bourguignon
Dobbeltværelse med morgenmad

Fra 2.396 kr.

Pris for 2 pers.

Køb billetter

Middag, vinmenu og overnatning

16. november kl. 18.00

Beaujolais Nouveau vine
Middag bestående af boeuf bourguignon
Enkeltværelse med morgenmad

Fra 1.298 kr.

Pris pr. pers.

Køb billetter

En festaften i vinens tegn

Vi fejrer dette års Beaujolais Nouveau-høst ved at servere den ‘unge’ vin. Der bydes på 4 forskellige glas Beaujolais Nouveau vine i løbet af aftenen, som vores sommelier vil præsentere. Hertil serveres den traditionelle og velsmagende franske ret Boeuf Bourguignon, som vores dygtige kokke har tilberedt særligt til denne aften.

Måske kender du til historien og traditionen bag den populære (og omdiskuterede)  vin – og måske har du aldrig hørt om den. Arrangementet er for alle, der nyder god fransk rødvin og mad i særklasse.

Historien bag den populære vin 

“Le beaujolais nouveau est arrivé!” Et vinslogan som slog igennem i 80’erne og 90’erne, og her gik der sport i at få fat i de første flasker. Dette skabte en hype omkring vinen, som hænger ved fortællingen den dag i dag. Det ekstraordinære ved Beaujolais Nouveau er, at der benyttes en speciel vinteknik, der gør den let og og frugtig i smagen sammenlignet med andre franske vine.

B eaujolais er beliggende ca. 50 km nord for Lyon og har, til trods for tilhørsforholdet til Bourgogne regionen, sin helt egen vinstil, vinhistorie og kultur.

Forkæl jer selv med overnatning og lækker morgenmad
I forbindelse med arrangementet tilbyder vi overnatning til en specialpris.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller brug for at tale med os, så er vi altid klar til at hjælpe:

reception@skanderborgpark.dk +45 89 93 33 10